Ballen in de lucht

28-12-18 / Marc van Wersch

De spanning

Aan het begin van dit jaar keek ik vooruit op het jaar in Over ondernemen, vitaliteit en reflectie. Het zou een uitdagend jaar worden, vol spanning en met diverse ambities. Een jaar waar de kunst zat in het in de lucht houden van alle bijbehorende ballen. Wat ik vooral spannend vond was  de vraag of het allemaal zou lukken. Was ik in staat om onze zakelijke doelstelling, een opleiding, de sportieve ambities en het gezinsleven volledig te omarmen én te combineren? Vol gaan voor die mooie ideeën en dromen, ze uit kunnen laten komen en daarbij niet om te vallen.

Zijn alle ambities waargemaakt? Nee.
Is het gelukt het vol energie te blijven proberen en alle uitdagingen aan te gaan? Ja!

De terugblik

We zijn er vol tegenaan gegaan. En soms gaat dat met vallen en opstaan. Ik kan genieten van het feit  dat door spannende dingen te doen, je grote bergen kunt beklimmen. Sterker nog, de berg is uiteindelijk minder hoog dat je vooraf dacht. Het jaar is nog niet voorbij en er komende nog een paar spannende zaken op me af, een speech voor een grote groep bijvoorbeeld. Nu voel ik de spanning nog, volgende week ben ik trots dat ik weer iets nieuws heb gedaan, weer een sprong in het diepe gewaagd. En ik weet dat er nog veel sprongen gaan komen en heb daarbij dit jaar geleerd, dat ik het kan! Het lukt me om ballen in de lucht te houden. Zolang ik er voldoende aandacht schenk blijven ze wel vliegen. En daar ben ik trots op!

En weer door

Ook 2019 zal weer interessant worden. We zetten weer een volgende stap als ondernemer. We groeien, gaan grote projecten doen, krijgen teamuitbreiding, rollen zullen gaan veranderen. Ik heb geen idee hoe ik er over 12 maanden op terug zal blikken. Ik weet wel dat ik met veel plezier uitkijk naar de ontwikkelingen die op onze organisatie afkomen en dat ik samen met mijn team een hoop spannende avonturen ga beleven. Wil je daarvan op hoogte blijven? Volg ons dan……

Marc van Wersch

 

 

Deel:

Terug naar nieuws