Meer betrokkenheid en vitaliteit

24-01-18 / Marc van Wersch

Afgelopen week publiceerde Management Support een artikel van Paul Zwama over de betrokkenheid en vitaliteit van management ondersteunende rol in organisatie. We ervaren dat medewerkers in deze functie regelmatig een lager betrokkenheidsgevoel hebben dan collega’s in diezelfde organisatie. Hoe ontstaat dit? En vooral; hoe lossen we dit met elkaar op. Paul Zwama denkt dat het mogelijk is.

Ervaringen

“Ik merk in gesprekken dat ondersteuners zich het minst betrokken voelen bij de organisatie. Wat veroorzaakt dat en wat kun jij veranderen om de betrokkenheid te vergroten?”

“Laat ik beginnen met te zeggen dat mijn blog gebaseerd is op mijn ervaringen en de gesprekken die ik heb gehad. Ik heb verhalen gehoord van secretaresses die gewend zijn om de hele dag het gezicht en de stem te zijn van hun organisatie. Zij zijn het visitekaartje en dat realiseren ze zich goed. Ze kunnen zich daardoor ook uitstekend anders voordoen dan wie ze werkelijk zijn. En daardoor laten ze ook veel minder snel merken als ze niet goed in hun vel zitten.”
Lees hier het hele artikel op de website van Management Support.
Deel:

Terug naar nieuws