Naar alle cases
case

PMO-traject en workshops Capital Value

"De samenwerking met IVVO ervaren wij als heel positief. Energieke en inspirerende professionals!" - Astrid Scheper (Capital Value)

PMO-traject voor Capital Value

Capital Value wilde de verschillende uitdagingen die medewerkers ervaren rondom werk en vitaliteit inzichtelijk maken. Om als organisatie adequaat te acteren op deze verschillende uitdagingen heeft de organisatie ervoor gekozen een meting uit te voeren die de gezondheid en mentale weerbaarheid van de medewerkers in kaart brengt, een Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Dankzij goede samenwerking en communicatie tijdens dit project, heeft 75% van de medewerkers zich vrijwillig aangemeld voor een fysieke healthcheck, een online vragenlijst en een persoonlijk terugkoppelgesprek met de vitaliteitscoach. Het terugkoppelgesprek heeft ertoe geleid dat medewerkers direct met handvatten, oefeningen en persoonlijke ambities aan de slag konden.

capital-value-preventief-medisch-onderzoek-case-fysieke-meting

Workshops

Na afloop van het PMO-traject heeft Capital Value een vervolg gegeven aan de samenwerking met IVVO. Door het aanbieden van workshops aan medewerkers is een breder vervolg geven aan de resultaten. Zo is vitaliteit een blijvend onderdeel van de dagelijkse business geworden. Tevens heeft de organisatie zich aangesloten bij het vitaliteitsprogramma van IVVO dat voor alle bedrijven in haar wijk wordt uitgevoerd.

Interesse in wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk onze diensten.