De september kalender

04-09-18 / Laurina de Vries

September is aangebroken. Het moment waarop veel vakanties over zijn, we weer meer structuur in ons leven creëren. Wij van IVVO willen je daar graag bij helpen! Dat doen we door onze september kalender waarin we je inspireren om dagelijks, op een leuke manier, met vitaliteit bezig te zijn. Elke dag hebben we een nieuwe uitdaging voor je! Doe jij samen met je collega’s met ons mee?

Meatless Monday : Vegetarische curry.

Wist je dat veel Nederlanders te veel vlees eten? Voor ons lichaam is het juist goed om niet elke dag vlees te eten. Daarom roepen wij de meatless Monday in het leven, even een dagje geen vlees.

-275 g notenrijst
-300 g geschilde bospenen
-1 ui
-2 el zonnebloemolie
-350 g roerbakgroente
-200 g aspergebroccoli
-400 ml Patak’s tandoori currysaus

1Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.

2 Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.

Thinking Tuesday: prioriteiten stellen

Elke dinsdag geven we je de uitdaging om eens goed na te denken over bepaalde patronen. Deze week gaat het over prioriteiten stellen. Tijd om echt eens even goed na te denken wat jij belangrijk vindt. Kies jij voor die dingen? Of leef je in de waan van de dag? Het is goed om regenmatig even bewust stil te staan en te reflecteren.

Work-out Wednesday : een work-out voor jou!

Heb jij even geen zin om na te denken over je workout? Wij delen op woensdag een work-out die jij kunt volgen. Elke week zal dit anders zijn.

Volg ons op Instagram @volenergieaanhetwerk om elke dag geïnspireerd te worden met de uitdaging voor die dag!

 

Deel:

Terug naar nieuws