Skip to content

Ontdek onze intergrale dienstverlening 

Onze vitaliteitsprogramma's, workshops en een PMO zijn speciaal ontworpen om vitaliteit op de werkvloer te brengen. Zo vergde veerkracht van jouw medewerkers te vergroten. Dit doen wij met een praktische en energieke aanpak.

Vitaliteitsprogramma op maat

Het vitaliteitsprogramma dat perfect aansluit op de behoeften van jouw medewerkers en organisatie.

Ons jaarprogramma

Boost de veerkracht van jouw organisatie het hele jaar door met dit vitaliteitsprogramma.

Workshops

Snel aan de slag met laagdrempelige en schaalbare workshops, perfect afgestemd op jouw organisatie.

Vitaliteitsmeting

Krijg inzicht in de gezondheid van jouw medewerkers met onze vitaliteitsmeting (PMO).

Plan een gratis adviesgesprek in!

Plan vrijblijvend een afspraak in met onze collega Maarten. Tijdens dit adviesgesprek kunnen jullie samen onderzoeken welke dienstverlening het beste aansluit op het vitaliteitsvraagstuk binnen jouw organisatie.

Veelgestelde vragen:

Wat is vitaliteit?

Vitaliteit betreft de levendigheid, energie en levenskracht van een individu. In de context van werk verwijst het naar het fysieke, mentale en emotionele welzijn van werknemers.

Waarom vitaliteit op de werkvloer?
Vitaliteit op de werkvloer bevordert een gezonde, energieke en productieve omgeving, wat leidt tot verbeterde werknemersprestaties, lager ziekteverzuim en een positievere bedrijfscultuur.
Wat is een workshop?

Een workshop is een interactieve trainingssessie of een educatieve bijeenkomst waar deelnemers kennis en vaardigheden opdoen door actieve deelname en praktische oefeningen. Workshops zijn meestal gericht op een specifiek onderwerp of vaardigheidsset en worden geleid door een of meer instructeurs.

Wat is een vitaliteitscoach?

Een vitaliteitscoach is een professional die individuen en organisaties begeleidt om hun gezondheid, welzijn en algehele vitaliteit te verbeteren.

Wat is veerkracht?

Veerkracht is het vermogen van een individu om snel te herstellen van moeilijkheden of tegenslagen, en kan ook verwijzen naar de capaciteit om terug te springen naar een vorige staat van normale functie na een ontwrichting.