Continue Vitaliteit op de Werkvloer: Great Place to Work

12-12-16 / Paul Zwama

Afgelopen week publiceerde onze oprichter Paul Zwama een gastblog bij Great Place to Work. De doelstellingen van onze organisaties hebben veel raakvlakken met IVVO. Het is mooi om te zien hoe dit elkaar versterkt.

“Bouwen aan een betere samenleving door organisaties te helpen in hun ontwikkeling naar een Great Workplace,” luidt de sociale missie, gevolgd door de navolgende toelichting:

Een ‘Great Workplace’ is een organisatie waarin medewerkers vertrouwen hebben in de mensen voor wie zij werken, trots zijn op hun baan en plezier hebben met de mensen met wie zij samenwerken”.

Continue aandacht voor vitaliteit

De laatste jaren vinden Nederlandse werkgevers en werknemers het steeds belangrijker om te investeren in vitaliteit. Een logisch gevolg als je kijkt naar de continue verhoging van de pensioenleeftijd, toenemende werkdruk, groeiende obesitaspercentages en sterk stijgende zorgkosten. Nederland heeft te lang geïnvesteerd om zieke mensen beter te maken, de tijd is gelukkig aangebroken dat we willen voorkomen dat we ziek worden.

Lees  verder op de website van Great Place to Work voor het volledige verhaal.

Sportieve groeten,

Paul Zwama

Deel:

Terug naar nieuws