Trainingsplatform

02-02-18 / Marc van Wersch

Voor ons kun je op ieder moment van het jaar met nieuwe voornemens beginnen. Tenslotte biedt iedere dag nieuwe kansen, dus is 12 december niet net zo mooi als 1 januari? Wij dagen onszelf altijd uit om te blijven ontwikkelen. Wat is er nodig om een bijdrage te blijven leveren aan het gelukkig maken van werkend Nederland? Onze workshops worden vanaf nu aangeboden vanuit het trainingsplatform Institute of Microtraining (IOM).

Coaches

Met onze coaches maken we al twee jaar, dagelijks een blijvende impact bij onze opdrachtgevers. Dat doen we onder andere door ons ‘Boots on the ground‘ concept en onze succesvolle workshops. Dit jaar zetten we een volgende stap in het groter maken van onze impact.

Trainingsplatform IOM

‘Als aanbieder van kennis- en leersystemen zien wij het als onze taak om effectieve leerstrategieën te ontwikkelen voor organisaties. Het is belangrijk om van tevoren te begrijpen wat er achter deze aanpak zit en hoe dit met succes geïmplementeerd kan worden in een organisatie. Onze oplossingen onderscheiden zich omdat ze voortkomen uit een jarenlange ervaring op het gebied van kennisoverdracht en borging. Dit uit zich in ons didactisch model dat aangeboden wordt via IOM’s zelfontwikkelde software platform en app, gebaseerd op de modernste technieken.’

Samenwerking

Door de samenwerking met IOM en het bijbehorende gekozen workshop format, zijn wij trots dat we onze trainingen en workshops een nieuwe kwaliteitsimpuls hebben gegeven. De workshops worden zo aangeboden dat het de aangeboden stof beter beklijft. Het platform stelt ons in staat de kennis te borgen door online follow-up na de gegeven workshop. De medewerkers van onze klanten kunnen zo nog beter blijven ervaren en toepassen wat de verschillende aspecten van vitaliteit voor invloed hebben op dagelijkse energie niveau.

Marc van Wersch

Deel:

Terug naar nieuws