IVVO brengt positieve energie naar Groningen

18-01-17 / Marc van Wersch

De laatste weken van dit jaar hebben we jullie uitgedaagd. Geef ons een goede reden jou en je collega’s begin 2017 positieve energie mee te geven. Na alle reacties goed doorgenomen te hebben zijn we tot de volgende winnaar gekomen: Marianne Waterman. Van harte gefeliciteerd! We reizen binnenkort naar het noorden af en laten natuurlijk weten hoe het geweest is.

Geluk

Positief denken maakt je leven gemakkelijk. Je bent bovendien een stuk gelukkiger, minder vatbaar voor stress en je krijgt meer energie. Daarnaast ben je een wandelende inspiratiebron voor de mensen om je heen.

Geef je de geest de ruimte

Om positief te kunnen denken moet je allereerst weten wat dit eigenlijk is. Je geest is de drijvende kracht achter je lichaam, het is daarom ook belangrijk om je geest te vullen met positieve gedachten. Positief denken ontwikkelt hogere emoties zoals moed, liefde en tevredenheid. Die stap voor stap negatieve impulsen zoals angst, boosheid, jaloezie of ongeduld, vervangen.

Kracht van het denken

De kracht van je gedachten is ontzettend groot. Gedachten kunnen zelfs ziektes genezen en bepalen voor een groot gedeelte wie je bent. Je kunt dus zelf bepalen wie je bent, door te leren je gedachten te beïnvloeden. Je leert overal het positieve in te zien en daardoor neemt de kwaliteit van je leven toe. Zuivere gedachten, beter zien, horen en denken. Het mooiste is dat je ontzettend veel invloed kan uitoefenen op het denken en doen van collega’s, vrienden, familieleden en zelfs je leidinggevende.

Heb je de gratis workshop niet gewonnen? Wil je toch aan de slag met positieve energie? Wij van IVVO gaan we graag met je in gesprek.

Met energieke groet,

Marc van Wersch

Deel:

Terug naar nieuws