Online vitaliteitsprogramma’s

Wij bieden momenteel drie online programma’s aan:

Thuiswerken & Vitaliteit

In programma 1: Thuiswerken & Vitaliteit krijgen medewerkers dagelijks toegang tot inspiratie, beweging en praktisch tips voor veerkracht. Op vaste momenten in de week verzorgen onze trainers en coaches online trainingen en webinars. 
Medewerkers krijgen volledig toegang tot dit programma. Iedere week vinden er minimaal 7 verschillende sessies plaats. Op een vast moment in de week is tevens de mogelijkheid om vragen te stellen in een Q&A sessie aan jullie toegewezen vitaliteitscoach. 
  

Thuiswerken & Vitaliteit op maat

In programma 2: Thuiswerken & Vitaliteit op maat, zijn de onderwerpen die per week worden besproken hetzelfde als in programma 1. Als bedrijf heb je inspraak in de planning en de tijdstippen waarop de online trainingen en webinars worden gegeven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om in samenspraak relevante onderwerpen toe te voegen aan het programma. Deze service biedt maatwerk aan, gericht vanuit de behoefte van de opdrachtgever.  

Aanvullende programma’s

Instituut Voor Vitaal Ondernemen biedt ook nog overige dienstverlening aan. 

  • Teamvitaliteit: In ons online trainingsprogramma Teamvitaliteit, ga je aan de slag met zes interactieve workshops van één uur voor groepen van maximaal 12 personen. De interactieve workshops zijn gericht op thema’s als verbinding, veerkracht, focus en de workshops zijn uitermate geschikt voor teamsen creëren een hoge mate van betrokkenheid.  
  • Online coaching: Met onze online coaching richten we ons op eén op één advies en behandelen we alle vraagstukken rondom vitaliteit. We behandelen individuele mentale weerbaarheid, richten ons op persoonlijke ontwikkeling en verzorgen burn-out preventie.  
  • WorkshopsBekijk ons aanbod van workshops. Van Slaap & Vitaliteit tot De kracht van positief denken en nog veel meer.

Iets voor jou?

Kan jij hulp gebruiken bij het bijeenhouden, verbinding vinden, motivatie behouden of het vitaler maken van je organisatie, team of afdeling? Neem dan contact met ons op of vraag direct een gratis online sessie aan!

Contact