Vitaliteitsprogramma’s

Bij IVVO hebben we meerdere programma’s rondom vitaliteit. Zo je kun je een geheel op maat gemaakt vitaliteitsprogramma met ons samenstellen, maar hebben we ook kant en klare 12 weken programma’s beschikbaar. Wil je hier meer over weten? Vraag dan meer informatie aan of lees meer over de verschillende varianten.

Vitaliteitsprogramma op maat

De behoefte rondom vitaliteit is voor ieder bedrijf anders. Daarom kijken we vanuit onze expertise mee waar de behoefte ligt. Vanuit daar stellen we binnen de mogelijkheden een zo optimaal mogelijk programma op voor jouw organisatie. Bekijk hier een voorbeeld van de opbouw van een vitaliteitsprogramma.

Meer informatie aanvragen

12 weken Energie

In het 12-weken programma Energie gaan we aan de slag met dit thema. Iedereen heeft energie nodig om te presteren, al is het soms ook lastig om je energie op pijl te houden. Wat is energie precies, hoe zorg je ervoor en hoe zet je het effectief en duurzaam in? Het programma bestaat uit meerdere workshops, voorbereidende opdrachten en een tussentijdse evaluatie. Wil je meer weten? Vraag dan meer informatie aan.

Meer informatie aanvragen

Vitaal in een kwartaal

Laagdrempelig starten met het thema vitaliteit? Start dan met het programma Vitaal in een kwartaal. Tijdens dit programma vergroten we niet alleen het werkplezier op de werkvloer maar werken we ook aan een duidelijke doelstelling gericht op vitaliteit in de toekomst. Op korte termijn richten we ons op:

  1. Het verkrijgen van inzicht in het eigen niveau van vitaliteit
  2. De bereidheid tot verandering en concrete doelstellingen
  3. Een stappenplan

Meer over Vitaal in een kwartaal