Vitaal in een kwartaal

Wil jij 100% bewustwording op vitaliteit bij je medewerkers? Het werkplezier van je medewerkers vergroten? Een duidelijke doelstelling op vitaliteit naar de toekomst? Maar weet je niet hoe je moet beginnen? Start nu binnen jouw organisatie met Vitaal in een Kwartaal van Instituut Voor Vitaal Ondernemen. Ons succesvolle vitaliteitsprogramma dat zich in de afgelopen jaren bij meerdere opdrachtgevers bewezen heeft. Inclusief het unieke ‘boots on te ground’ concept, waarbij er continu aandacht is van onze coaches en trainers voor jouw medewerkers.

Meer informatie aanvragen?

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vitaal in een kwartaal - Medewerkers - Instituut Voor Vitaal OndernemenVitaal in een kwartaal - Resultaten - Instituut Voor Vitaal OndernemenVitaal in kwartaal - Samenwerking - Instituut Voor Vitaal Ondernemen

Aanvragen brochure Vitaal in een kwartaal

Energie, Impact & Plezier

We creëren een motiverende en inspirerende omgeving. Iedere medewerker wordt in 13 weken geprikkeld om na te denken over zijn of haar vitaliteit én daar stappen in te zetten. We meten, zetten doelstellingen en boeken resultaten. We brengen de medewerkers energie, maken impact door verandering en doen dat door plezier in de vergelijking toe te voegen. Je organisatie legt de basis voor een duurzaam vitaliteitsbeleid, waar draagvlak en motivatie voor is!

Tijd voor Vitaal in een Kwartaal

Ons vitaliteitsprogramma is gericht op de bewustwording van vitaliteit onder jouw werknemers. Niet alleen het vergroten van het werkplezier op de werkvloer maar ook een duidelijke doelstelling op vitaliteit naar de toekomst staat centraal.
Op korte termijn richten we ons op het volgende:

  1. Het verkrijgen van inzicht in het eigen niveau van vitaliteit
  2. De bereidheid tot verandering en concrete doelstellingen
  3. Een stappenplan

Instituut Voor Vitaal Ondernemen zorgt ervoor dat er binnen jouw organisatie een verlaging van het verzuimpercentage, verhoogde motivatie en betrokkenheid is en dat er meetbare resultaten op Duurzame Inzetbaarheid worden behaald. Benieuwd hoe je binnen je organisatie gaat starten met vitaliteit, hoe dat er dan uit ziet per week of wat de kosten zijn voor jouw organisatie?  Laat je gegevens achter en we zorgen dat je meer informatie ontvangt van Vitaal in een Kwartaal. Wij kijken uit naar onze samenwerking!

Neem contact op