Vitaliteitsprogramma

Bij IVVO werken we met een vitaliteitsprogramma om op een heldere en efficiënte manier de vitaliteit van jouw werknemers te verbeteren. Samen met jou stellen we een programma op dat aan de specifieke wensen van jouw organisatie voldoet. Op deze manier kan je als ondernemer doelgericht aan de slag gaan met de handvatten die wij bieden.

Hoe ziet een vitaliteitsprogramma eruit?

Ons programma wordt samengesteld op basis van individuele behoefte of vraagstukken binnen uw organisatie.

De inhoud van onze programma’s is gebaseerd op de elementen voeding, beweging en mentale kracht. In de uitvoering van onze programma’s werken we met ons “Boots on the Ground principe”. Door structureel aanwezig te zijn zorgen we dat het programma efficiënt wordt geïmplementeerd. Daarnaast bevat het een bewustwordingsprogramma. Dit programma bestaat uit vlogs, woensdagweetjes en posters. Op deze manier proberen we vitaliteit levend te houden binnen jouw organisatie en te laten zien waar vitaliteit nou precies over gaat. Met als doel het makkelijker maken om het gesprek aan te gaan over vitaliteit. Verder bieden we ook verschillende soorten workshops aan, zoals: ‘De kracht van positief denken’, ‘Slaap en Vitaliteit’ en ‘Vitaal Leiderschap’.

Opbouw vitaliteitsprogramma

  • Bij de aanvang van het programma krijgen de medewerkers een uitgebreide fitcheck.
  • Ook komt elke week onze vitaliteitscoach op locatie en verzorgt trainingen om jouw medewerkers uit te dagen actief met vitaliteit aan de slag te gaan.
  • Verder organiseren we eens per maand een workshop.
  • Tijdens het gehele programma werken we met ons bewustwordingsprogramma en zijn we 24/7 beschikbaar voor ondersteuning.
  • Tot slot, eindigt het programma met opnieuw een fitcheck om te bepalen wat de impact is geweest van het vitaliteitsprogramma.

Hieronder geven wij een indruk van hoe een programma eruit kan zien:

vitaliteitsprogramma-infographic

Wat kunnen wij voor jouw onderneming betekenen?

Benieuwd geworden naar een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma voor jouw onderneming? Of wil je meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 030-2074087.

Neem direct contact op!