De kracht van ademhalen

Mentale kracht als onderdeel van vitaliteit

Deelnemers: in overleg
Voor wie: iedereen 
Locatie:
 online via Zoom
Duur: 1½  uur

Stress is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving, we staan voortdurend aan. De informatievoorziening en afleiding is oneindig en de prestatiedruk op het werk en in sociale netwerken wordt steeds groter. Overspanning en burn-out liggen  op de loer. Deze voortdurende stress vraagt om een tegengeluid. Het instrument voor vertraging en ontspanning heb je altijd bij je; je ademhaling.

We kunnen weken zonder voedsel, dagen zonder drinken, maar slechts enkele minuten zonder ademhalen. Toch is de ademhaling een onderbelicht deel van de gezondheid. We weten dat gezond eten en regelmatig bewegen goed voor ons is, maar aan de basis van gezondheid staat een rustige ademhaling.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan

Dit gaan we doen tijdens de workshop De kracht van ademhalen

In deze interactieve workshop van 1½ uur ontdekken de deelnemers wat de kracht van ademhalen is. We starten met het beantwoorden van de vraag ‘Hoe gezond is jouw ademhaling?’ We kijken hoe de ademhaling werkt, fysiologisch, mechanisch, maar ook wat het doet met je brein. Kennis is de basis van verandering. Tenslotte doen we oefeningen waarmee je met je ademhaling kunt zorgen voor vertraging en ontspanning.

Resultaat

  • Medewerkers krijgen inzicht in hoe gezond hun eigen ademhaling is;
  • Medewerkers hebben de basis in handen om met hun ademhaling vermoeidheid en stress te reduceren, meer focus te creëren en daardoor betere prestaties neer te zetten.

Meer weten?

Benieuwd naar de workshop Mentale weerbaarheid? Vraag dan hier meer informatie aan. Of neem telefonisch contact op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 030-2074087 Liever per mail? stuur dan een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Deze workshops vind je misschien ook interessant

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.