Workshop: De kracht van positief denken

.
Mentale kracht als onderdeel van vitaliteitDeelnemers: maximaal 15 personen per workshop
Voor wie: iedereen
Locatie:
binnen
Duur: 3 uur, inclusief half uur pauze

Om positief te denken moet je eerst weten wat positief denken is. Je geest is de drijvende kracht achter je lichaam. Daarom is het belangrijk om de geest te vullen met positieve gedachten. Positief denken ontwikkelt hogere emoties zoals moed, liefde en tevredenheid. Deze emoties kunnen stap voor stap negatieve impulsen vervangen, zoals angst, boosheid, jaloezie of ongeduld.

Positief denken maakt je leven makkelijker. Je bent bovendien een stuk gelukkiger, minder vatbaar voor stress en je krijgt meer energie. Daarnaast ben je een wandelende inspiratiebron voor de mensen om je heen.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan

Dit gaan we doen tijdens de workshop Positief denken

Tijdens de workshop leer je om jezelf in negatieve en onmogelijke situaties te sturen in een positieve richting. Dit is makkelijker dan je denkt. We denken zelfs dat je al een en ander weet.  Je leert positief denken en positief omgaan met vrijwel iedere situatie die op je pad komt. We starten met een aantal theorieën rondom positief denken en we gaan direct aan de slag door middel van oefeningen, praktijkvoorbeelden en gesprekken. De trainer kan direct met jouw situatie en voorbeelden aan de slag.

De training biedt de kennis en mogelijkheden om een expert te worden. Je krijgt tevens huiswerk mee naar huis en je kan met een van onze coaches structureel aan de slag gaan met het thema.

Resultaat

  • Je kunt elke situatie voor jezelf constructief analyseren op een positieve manier

Meer weten?

Benieuwd naar de workshop Positief denken? Vraag dan hier meer informatie aan. Of neem telefonisch contact op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 030-2074087 Liever per mail? stuur dan een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Deze workshops vind je misschien ook interessant

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.