Teamactiviteit Vitale Escape Room

Mentale kracht als onderdeel van vitaliteit

Aantal deelnemers: Minimaal 20 – maximaal 60
Voor wie: iedere organisatie
Locatie:Online 
Duur:1 – 1½  uur, inclusief half uur pauze 

Vitaliteit is een waardevol en belangrijk onderwerp. Daarom ontwikkelden we de Vitale Escape Room. Dit spel past goed in een (online) bijeenkomst van je team of als onderdeel van een vitaliteitsdag of –week. Even 1.5 uur lachen, samenwerken en bewegen, gewoon vanuit huis!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De Vitale Escape Room – Dit gaan we doen

We starten met een opwarmer. Dat is een individuele quiz met vitale weetjes. Na deze opwarmer vol humor maken we de teams en start de Vitale Escape Room in aparte ruimtes.

Via de spelleider ontvangen de teams diverse opdrachten, allemaal vanaf thuis uit te voeren. De opdrachten hebben een directe link met het thema vitaliteit en zijn zo opgezet dat de leden van het team online met elkaar moeten samenwerken. Het team dat als snelste alle opdrachten juist heeft uitgevoerd, mag terugkomen in de “centrale online ruimte” en is de winnaar van het spel.  

De Vitale Escape Room is voor iedere organisatie die zijn medewerkers een stuk verbinding en plezier wilt bieden en daarbij aandacht wil genereren voor het thema vitaliteit.

Resultaat

  • Verbinding medewerkers
  • Meer plezier op de werkvloer en binnen het team
  • Meer aandacht voor het thema vitaliteit

Meer weten?

Benieuwd naar de Vitale Escape Room? Vraag dan hier meer informatie aan. Of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 030-2074087 of stuur een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Deze workshops vind je misschien ook interessant

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.