Workshop Vitaliteit

.
Mentale kracht als onderdeel van vitaliteitDeelnemers: Maximaal 15 personen per workshop
Voor wie: Iedereen
Locatie:
 Binnen
Duur: 3 uur, inclusief half uur pauze

Vitaliteit is een term die veel gebruikt wordt. Wat is het nu? Waar gaat het over? Hoe kun jij ermee aan de slag gaan? In deze workshop laten we je kennismaken met alle aspecten van vitaliteit. We maken je bewust en laten je zien waar jij zelf invloed op kunt uitoefenen.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan

Waarom is vitaliteit zo belangrijk

Vitaliteit is van grote betekenis voor ons. Zowel fysiek als mentaal moeten we genoeg energie hebben. Krachtig genoeg dienen we te zijn, om gelukkig en gezond door het leven te manoeuvreren. Wie niet vitaal genoeg is, voelt zich futloos, neerslachtig, lamlendig of moe. Vitale mensen zijn juist energiek, hebben zin om dingen te ondernemen, hebben een opgeruimd humeur en zijn gelukkig. Om te kunnen leven, hebben we energie nodig. Maar hoe krijg je energie? En hoe houd je het energieniveau vervolgens hoog? We zullen daarvoor kijken naar de verschillende aspecten van vitaliteit.

Dit gaan we doen tijdens de workshop Vitaliteit

In deze workshop leer je de impact van voeding, beweging en mentale kracht op jouw energie. We maken je bewust en laten je inzien op welk(e) deelgebied(en) jij aan het werk kunt gaan. Dat doen we onder andere door een laagdrempelige scan en praktische tools.

Resultaat

  • Meer focus op een vitaal leven

Meer weten?

Benieuwd naar de workshop Vitaal leiderschap? Vraag dan hier meer informatie aan. Of neem telefonisch contact op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 030-2074087 Liever per mail? stuur dan een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Deze workshops vind je misschien ook interessant

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.