Workshop: Leidinggeven op afstand

Mentale kracht als onderdeel van vitaliteit

Deelnemers: maximaal 8 personen per workshop
Voor wie: managers en leidinggevenden 
Locatie:
 online via Zoom
Duur: 2½  uur

We werken massaal vanuit huis. Een extra grote uitdaging voor leidinggevenden. Hoe stuur je jouw team aan en behaal je de gewenste resultaten? Hoe blijf je goed samenwerken en slim organiseren? De crisis heeft namelijk niet alleen impact op je team, maar ook op jou als leidinggevende. Daarom is het extra belangrijk om een goede aanpak te vinden die werkt voor jou en je team.

In de workshop leidinggeven op afstand geven we deelnemers concrete tips en handvatten om hiermee aan de slag te gaan.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan

Dit gaan we doen tijdens de workshop Leidinggeven op afstand

We gaan in 2,5 uur tijd de belangrijkste thema’s rondom thuiswerken en het leidinggeven op afstand behandelen. Denk hier aan resultaat gericht werken, controle & vertrouwen, verbinding en samenwerken op afstand. Naar aanleiding van de voorbereiding gaan we in op de situatie binnen jouw team/organisatie en krijg je per thema de praktische handvatten die je in deze situatie helpen.

Resultaat

  • Praktische handvatten voor leidinggeven op afstand

Meer weten?

Benieuwd naar de workshop Leidinggeven op afstand? Vraag dan hier meer informatie aan. Of neem telefonisch contact op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 030-2074087 Liever per mail? stuur dan een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Deze workshops vind je misschien ook interessant

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.