Workshop Slaap & Vitaliteit

Mentale kracht als onderdeel van vitaliteitDeelnemers: Maximaal 10 personen per workshop
Voor wie: Iedereen
Locatie:
Binnen
Duur: 3 uur, inclusief half uur pauze

Een goede nachtrust hebben we allemaal nodig om goed te kunnen functioneren, zowel privé als op het werk. Stress is één van de oorzaken waardoor slecht geslapen wordt in Nederland.

Omgekeerd kunnen slechte nachten er ook voor zorgen dat men stress krijgt, omdat het moeilijker is om onvoldoende uitgerust de taken te volbrengen. Gelukkig is er wel iets aan te doen. De Cognitieve Gedragstherapie voor Insomnia (CGT-I) is wetenschappelijk bewezen de meest effectieve methodiek bij de behandeling van slapeloosheid.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan

Dit gaan we doen tijdens de workshop Slaap & Vitaliteit

Onze Workshop Slaap & Vitaliteit is gebaseerd op CGT-I. Ook werken wij samen met Saraja Slaapcursus. Er zal worden ingegaan op het ontstaan van slapeloosheid en het belang van ontspanning. De tips en oefeningen uit de workshop kunnen vervolgens direct toegepast worden om de persoonlijke slaap en vitaliteit te verbeteren. Deze workshop zorgt ervoor dat men beter uitgerust en energieker te werk kan gaan!

Voorafgaand aan deze workshop worden de deelnemers door ons per mail uitgenodigd om online slaap & vitaliteitstest te doen. Zodra de testgegevens bij ons binnen zijn, krijgen ze een slaaprapport gebaseerd op de test ter voorbereiding op de workshop, met aanwijzingen over de oorzaken van eventueel aanwezige stress- en/of slaapproblematiek én ze ontvangen eerste persoonlijke adviezen. Daarnaast wordt met de testgegevens de workshop afgestemd op de problematiek die de deelnemers ervaren.

Resultaten

  • Verbetering slaap en vitaliteit

Meer weten?

Benieuwd naar de workshop Slaap & Vitaliteit? Vraag dan hier meer informatie aan. Of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 030-2074087 of stuur een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Deze workshops vind je misschien ook interessant

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.