Workshop: De ideale thuiswerkplek

Mentale kracht als onderdeel van vitaliteit

Deelnemers: in overleg
Voor wie: werkgevers en medewerkers
Locatie: online via Zoom
Duur: uur

De huidige situatie vraagt om een passend thuiswerkbeleid, maar ook om de juiste voorlichting en instructie. Deze twee gaan hand in hand: zonder beleid geen goede voorlichting en zonder voorlichting heeft een beleid ook geen nut. Goede voorlichting kan perfect vormgegeven worden in de vorm van deze online workshop.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan

Dit gaan we doen tijdens de workshop De ideale thuiswerkplek

In 1,5 uur tijd begeleiden we medewerkers tijdens de online workshop om hun eigen thuiswerkplek te onderzoeken. Aan de hand van acht aspecten die invloed hebben op de gezondheid, vitaliteit en productiviteit krijgen medewerkers te horen waar ze op moeten letten en hoe zij zelf onderdelen verbeteren.

Resultaat

  • Medewerkers krijgen de juiste handvatten om thuis productief en gezond te werken
  • Inzicht voor de organisatie in de behoeften van medewerkers en benodigde faciliteiten
  • De organisatie voldoet aan de zorgplicht

Meer weten?

Benieuwd naar de workshop De ideale thuiswerkplek? Vraag dan hier meer informatie aan. Of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 030-2074087 of stuur een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Deze workshops vind je misschien ook interessant

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.