Workshop: Vitaal leiderschap

.
Mentale kracht als onderdeel van vitaliteitDeelnemers: maximaal 10 personen per workshop
Voor wie: leidinggevenden en managers
Locatie:
binnen
Duur: 2 dagdelen

Voor vitaal leiderschap is het van belang dat je jezelf leert kennen en begrijpen en tegelijkertijd begrijpt hoe mensen/de mensheid in elkaar zitten. Wat motiveert en inspireert jou? Wat inspireert en motiveert jouw team? Wie zijn de echte mensen achter jouw medewerkers en hoe weet jij hen in hun kracht te zetten? Met antwoord op deze vragen ben je in staat jouw teams vol energie en plezier naar jullie gezamenlijke doelen te laten werken.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan

Dit gaan we doen tijdens de workshop Vitaal leiderschap

In de workshop Vitaal leiderschap wordt aandacht besteed aan de volgende vragen:

  • Vanuit welk niveau acteer jij en vanuit welk niveau kun je het beste gaan acteren om uiteindelijk het beste uit je medewerkers of collega’s te halen?
  • Hoe positioneer jij jezelf en je eigen mens op de juiste plek en vanuit de juiste kracht?
  • Welke relatie bouw je op met je medewerkers en collega’s?

Deze workshop duurt twee dagdelen. Na ieder dagdeel vindt er voor iedere deelnemer van de workshop een individuele coachsessie plaats. Daarin gaat de vitaliteitscoach aan de slag met de eigen gestelde doelen. Er worden persoonlijke barrières besproken en weggenomen. Ook wordt de medewerker gemotiveerd en in staat gesteld zijn eigen persoonlijke groei in leiderschap door te maken. Deze coachsessies duren ongeveer anderhalf uur.

Resultaat

  • Energiek en met plezier samen met jouw team jullie gezamenlijke doel bereiken
  • Herkenning van verschillende leiderschapsniveaus

Meer weten?

Benieuwd naar de workshop Vitaal leiderschap? Vraag dan hier meer informatie aan. Of neem telefonisch contact op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 030-2074087 Liever per mail? stuur dan een e-mail naar Marc van Wersch of Maarten Veldkamp.

Deze workshops vind je misschien ook interessant

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken? Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak.