Bart van Roosmalen

Bart van Roosmalen

Beweegspecialist

"Zonder dalen geen pieken"

Achtergrond

Bart komt uit Utrecht, waar hij is opgegroeid met inline skating. Hij was niet weg te slaan uit de halfpipe, waar hij hele middagen aan het stunten was op zijn skates. Na een periode vol met karate en inline skating werd op achtjarige leeftijd ijshockey zijn favoriete sport. In deze sport groeide hij al snel. Vanaf zijn  14e tot zijn  20e jaar kwam hij meerdere malen uit voor Jong Oranje. Bij de verschillende wereldkampioenschappen behaalde hij samen met zijn team 4 bronzen en 1 zilveren medaille.

De afgelopen jaren  speelde hij in de Eerste Divisie en de Eredivisie van het ijshockey, waarbij hij tweemaal het Nederlands Kampioenschap wist  te behalen. Vervolgens deed hij mee aan het NK Redbull Crashed Ice, waar hij de eerste plaats wist te behalen. Daarmee won hij een ticket naar het WK in Quebec, Canada in 2010. Het feit dat hij daar als nieuwkomer de finale wist te bereiken was een omslag in zijn  leven. Sinds 2010 maakt hij deel uit van Nederlands team van “Redbull Crashed Ice” onder leiding van  Ab Krook en Falko Zandstra en reist hij de hele wereld over om wedstrijden te spelen. Dit resulteerde onder andere in een bronzen medaille in 2013 op het wereldkampioenschap en in een tweevoudig Nederlands kampioenschap.

Naast zijn topsport heeft hij het Cios in Arnhem gevolgd, en heeft hij meerdere opleidingen behaald op het gebied van coaching en personal training. In 2009 heeft hij zijn eigen bedrijf PeakTime PersonalTraining opgericht, waar hij nog steeds veel plezier in heeft.

Bij IVVO 

Bart heeft zich met plezier aan IVVO verbonden, omdat hij van mening is dat de ambitie en de spirit van IVVO goed bij hem passen. Bij IVVO verzorgt Bart samen met het team de sporttrainingen en bootcamps.

Ambitie & waarden 

Bart vindt het fijn om andere mensen te helpen en ervoor te zorgen dat ze lekkerder in hun vel zitten. Dit probeert hij te bereiken door middel van beweging, interactie, gezelligheid, humor en mentale coaching. Hij wil mensen graag helpen om te ervaren wat ze aan kunnen en waar ze toe in staat zijn.

Terug naar Ons team