Birgit Kool

Birgit Kool

Vitaliteitscoach

‘Bewegen geeft energie. Energie brengt je in beweging’.

Achtergrond

Na haar studie bedrijfskunde heeft Birgit ruim 15 jaar zeer brede werkervaring als HR professional bij diverse bedrijven op gedaan. Zij heeft zich verder ontwikkeld in de thema’s strategisch personeelsbeleid, duurzaam inzetbaarheid, gezond en plezierig werken en verzuimmanagement. Naast haar werk geeft zij sporttrainingen zoals aerobics en outdoor workouts. Zelf krijgt zij veel energie van hardlopen. Vanaf 2015 is Birgit als zelfstandige gestart met haar bureau HR Vitaal en werkt zij als interim HR business partner. Daarnaast heeft zij de keuze gemaakt om zich verder te ontwikkelen als vitaliteitscoach en –adviseur.

Eigenschappen

Gedreven, positief en sportief.

Bij IVVO

Vanuit haar enthousiasme voor gezonde levensstijl en met haar HR deskundigheid draagt Birgit bij aan het uitvoeren van vitaliteitsprogramma’s in de rol van vitaliteitscoach.

Ambitie & Waarden

Birgit is overtuigd dat mensen die lekker in hun vel zitten, energieker zijn en  positiever in het leven staan. Dat stralen zij ook uit naar hun omgeving. Haar ambitie is om medewerkers te trainen om hen energiek, positief en fit te laten voelen zodat zij in staat zijn om eigen keuzes te maken, ambities na te streven, succesvol te presteren en genieten van hun werk en privéleven. Zij gelooft in doen en dat kleine veranderingen leiden tot grotere duurzame resultaten. Naast haar professionele activiteiten hecht zij veel waarde aan tijd en aandacht voor haar gezin, familie en vrienden.

Waarom IVVO

De visie op vitaliteit en de aanpak van de vitaliteitsprogramma’s sluiten 1 op 1 aan op haar ideeën over het stimuleren van energiek en gezond werken. De rol vitaliteitscoach bij IVVO is voor haar een unieke kans om bij verschillende bedrijven medewerkers te coachen in het vergroten van hun vitaliteit.

Terug naar Ons team