Elsemiek Ariëns

Elsemiek Ariëns

Marketing Manager

‘Live your life now, not tomorrow’

Achtergrond 

Elsemiek is opgegroeid in Arnhem, waar zij na haar HAVO haar Propedeuse behaalde van de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming in Nijmegen. Vervolgens startte zij in 2007 met de studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht.
Na haar eerste stappen op de arbeidsmarkt, besloot zij haar droom uit te laten komen door zes maanden te gaan reizen in Azië. Vervolgens heeft zij zich het van marketing en publiciteit geheel eigen gemaakt in verschillende banen binnen de culturele sector. Van musical- en  theaterproducent tot algemene uitgeverij tot digitale educatieve uitgeverij.
Sinds maart 2016 werkt zij met veel plezier en enthousiasme bij The Hup, waar zij nu ook de kans krijgt om zich sinds de start van IVVO te richten op deze vitaliteitsbranche.

Eigenschappen

Enthousiast, sociaal, betrokken en zorgzaam.

Bij IVVO

Elsemiek is betrokken bij alle marketing, communicatie en publiciteit rondom IVVO.

Ambitie & waarden

Haar gezin, familie, vrienden en gezondheid, dat zijn de belangrijkste pijlers in het leven van Elsemiek. Zij hecht waarde aan de juiste balans tussen werk en privé, kinderen en relatie, vrienden, sport en af en toe even tijd voor zichzelf.

Waarom IVVO?

“Omdat ik zelf vrijwel dagelijks ervaar dat de inzet van een vitaliteitscoach binnen een bedrijf niet alleen mijn individuele prestaties verbetert, maar ook de sfeer binnen het team. Het zorgt voor een uitermate goede balans tussen hard werken, sporten en gezelligheid. De wekelijkse bootcamps, de deelname aan sportieve wedstrijden en actieve collega’s zorgen voor een aanstekelijk enthousiasme. Het maakt dat ik me weer extra bewust ben van mijn eigen gezondheid!”

Terug naar Ons team