Eric Bron

Eric Bron

Accountmanager

Achtergrond

Nadat Eric Bron zijn Sport Management diploma aan de Hanze Hogeschool in Groningen behaalde, is hij aan het werk gegaan als accountmanager. Na uitstapjes in de verzekeringsbranche en koffiewereld belandde Eric via Fit For Free en bedrijfsfitness opnieuw in de sportbranche. Eric is zelf ook een actief amateursporter, variërend van voetbal, wielrennen, fitness en hardlopen tot (bij aanwezigheid van natuurijs…) schaatsen op de Friese meren!

Eigenschappen

Eric is zeer energiek, optimistisch, ambitieus en spontaan in zijn omgang met anderen.

Bij IVVO

Eric is bij IVVO werkzaam als Accountmanager new business. Binnen deze functie houdt hij zich voornamelijk bezig met Sales.

Ambitie & waarden

Eric vindt het belangrijk om mensen een stukje gelukkiger te maken en waarde toe te voegen aan iemands leven. Zijn streven is dat men zowel mentaal als fysiek fit wordt en blijft. Daarnaast houdt hij ontzettend van eerlijkheid, humor en 100% inzet van alle betrokken partijen.

Waarom IVVO?

IVVO vindt het echt belangrijk dat medewerkers gezonder, vitaler en gelukkiger worden! Dat sluit zeer goed aan bij mijn ambities en waarden. Daarnaast is vitaliteit nu belangrijk en schat ik in dat dit in de toekomst nog meer aandacht nodig gaat hebben. Ik draag graag bij aan een vitalere wereld!

Terug naar Ons team