Florence Damen

Florence Damen

Vitaliteitscoach

Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden

Achtergrond

Als jongste dochter uit een sportief ondernemersgezin heeft Florence Bedrijfskunde gestudeerd. Aansluitend heeft zij ruim 15 jaar ervaring opgedaan in haar loopbaan als consultant, marketeer, change manager en projectmanager Duurzame Inzetbaarheid. In alle rollen was zij het meeste geboeid door het gedrag van mensen. Wat maakt dat de ene klant wel koopt en de andere niet? Wat heeft iemand nodig om te kunnen veranderen? Welke mensen gooien wel het roer om en wie niet? Florence ontdekte de succesfactor in gedrag:  Werken in Flow! Dat is werken met volle energie en plezier aan een klus die precies voldoende uitdaging biedt.

De laatste twee jaar heeft Florence zich gespecialiseerd in het onderwerp vitaliteit. Zij heeft de opleiding tot vitaliteitscoach en hardlooptrainer gevolgd. Inmiddels is zij eigenaar van haar eigen bedrijf Flow Development. Vandaar uit biedt zij coaching en advies aan organisaties en mensen die vitaler willen leven en werken. Centraal in alle trajecten staat het creëren van Flow door mensen mentaal en fysiek in beweging te brengen. Want alleen met een fit brein en lijf ontstaat Flow.

Eigenschappen

Enthousiast en energiek, een doorzetter pur sang, een mensen-mens, oprecht en oordeelvrij, gestructureerd, en creatief.

Bij IVVO

Bij opdrachtgevers van IVVO is Florence actief als vitaliteitscoach. Zij is op de werkvloer actief om medewerkers te coachen, motiveren en inspireren over alles wat vitaliteit raakt. Haar specialisme is mentale veerkracht en stressreductie. Daarnaast geeft ze workshops en bootcamp-/hardlooptrainingen.

Ambitie & Waarden

Leef vanuit je eigen passie, en schitter door vanuit eigen kracht en talenten te werken.  Belangrijke waarden voor Florence zijn daarbij vertrouwen, openheid, onafhankelijkheid en de bereidheid om te leren en ontwikkelen.  Zelf is Florence naast haar werk in Flow als zij met haar man en drie kinderen samen is, en als zij traint voor een marathon/triatlon.

Waarom IVVO 

Vanuit het bundelen van krachten ontstaan mooie samenwerkingen. IVVO past als een jas bij Florence. Samen leveren zij een grote bijdrage aan meer vitaliteit op de werkvloer.

Terug naar Ons team