Frank Hartkamp

Frank Hartkamp

Bedrijfsfysiotherapeut

"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden"

Achtergrond

In 2008 rondde Frank zijn opleiding tot fysiotherapeut af aan de Thim van der Laan Hogeschool, een gespecialiseerde opleiding voor fysiotherapie. Daarna is hij direct aan de slag gegaan bij een gerenommeerde fysiotherapiepraktijk in Ermelo. In 2010 behaalde hij daar zijn diploma voor de opleiding arbeidsfysiotherapie. Ook volgde hij een erkende opleiding voor het toepassen van echografie bij MSU (MuskeloSkeletaal Ultrasound) en deed hij verschillende vervolgcursussen bij Fyzzio.

In 2012 kreeg Frank de kans om een eigen praktijk te starten in zijn woonplaats Voorthuizen. De naam Hartkamp staat in deze omgeving al decennialang symbool voor een vrije ondernemingsgeest, klantgerichtheid en maatschappelijke betrokkenheid. Het was dan ook geen verrassing dat Frank de uitdaging met volle overtuiging aanging.

Eigenschappen

Enthousiasme, eerlijk en doorzettingsvermogen.

Bij IVVO

Frank is al jaren de vaste fysiotherapeut van Paul Zwama. Sinds 2014 werken Frank en Paul Zwama samen op het gebied van arbeidsfysiotherapie. Frank is de vaste arbeidsfysiotherapeut voor IVVO sinds de eerste dag.

Ambitie & waarden

Frank gelooft in een wereld waar werknemers behandeld worden als topsporters, juist daarom is Frank in de wereld van fysiotherapie gestapt. Hij is van mening dat een werkgever heel veel geld kan besparen als een zieke werknemer binnen 24 uur direct bij de juiste mensen of artsen aan tafel zit.

Waarom IVVO

De doelen en denkwijze van Frank zijn bijna identiek aan de werkwijze van IVVO. “Ik werk samen met IVVO omdat er eindelijk een bedrijf in Nederland is waarvan ik denk dat ze het verschil gaan maken. Je gaat pas een verschil maken als je bereid bent om ‘outside de box’ te denken, juist dat is wat IVVO goed doet.”

Terug naar Ons team