Hessel Rommes

Hessel Rommes

Trainer / Eigenaar Total Body Management

"Kleine aanpassingen maken groot verschil."

Achtergrond

Hessel Rommes is eigenaar van Total Body Management dat zich richt op (personal) training & lifestyle coaching. Zowel voor het individu als in-company bij organisaties. Na zijn studie HBO Sport, Management & Ondernemen kwam Hessel er al snel achter dat hij wat wilde gaan doen met ‘coaching.’ Hessel is zijn eigen visie met betrekking tot training, voeding & coaching gaan vertalen naar een eigen onderneming; Total Body Management. TBM is er om mensen te voorzien van ‘de juiste handvaten tot een beter en energieker leven, met sport en bewegen als middel.’ Dit vervolgens uitgebouwd naar een funnel waar hij zijn kennis, expertise en visie in een groter geheel omvat voor organisaties. Momenteel draagt Hessel als ‘Health Coach’ van Samsung Benelux B.V. wekelijks zijn steentje bij aan de vitaliteit op de werkvloer voor deze grote organisatie. Op deze manier wordt er gestimuleerd om (meer) te bewegen op de werkvloer. Een gezonde organisatie begint immers bij fit en vitale medewerkers!

Eigenschappen

Assertief, energiek, duidelijke eigen visie wat betreft training, voeding & coaching. Sociaal krachtig en goed in het schakelen van verschillende individuen, groepen mensen en organisaties.

Bij IVVO

Hessel draagt zorg voor verschillende workshops, coachingssessies en beweging. Denk hierbij aan; ‘inspanning door ontspanning’, ‘jouw organisatie in beweging’, hoe creëer jij een groeimindset? Daarbij verscheidende clinics met betrekking tot bewegen, van laagdrempelig in-company voor grote groepen, maar ook high end personal training en coaching voor de hogere divisies van de organisatie.

Ambitie & waarden

“Waarde creëren voor jou als individu en in het grote geheel voor organisaties. Ik wil zowel jou als jouw organisatie ‘in beweging brengen.’” Aanzetten tot actie, op een laagdrempelige en alles behalve belerende manier. Hessel is ervan overtuigd dat het creëren van een groeimindset als mens en als organisatie hetgeen is wat ervoor zorgt dat bepaalde veranderingen kunnen worden doorgevoerd. Hij gelooft daarbij in ‘kleine veranderingen, maken groot verschil.’ Minimale aanpassingen zorgen voor grote veranderingen op lange termijn.

Waarom IVVO?

“IVVO is innovatief, toonaangevend, fris en vooruitstrevend. Een aantal waarde waar ik mij in kan ontlenen en thuis voel. Ook de positieve mindset, manier van presenteren vol energie, zijn redenen waarom ik mij graag verbind met IVVO.”

 

Terug naar Ons team