Laurina de Vries

Laurina de Vries

Vitaliteitspecialist

Het beste van mezelf geven, om een ander vooruit te helpen.

Achtergrond

Na een afstudeeropdracht op het gebied van vitaliteit wilde Laurina de Vries niet meer anders. Na haar ervaring als accountmanager en coach besloot zij zich dan ook zich volledig te richten op vitaliteit. Vitaliteit is haar ‘lifestyle’, dit begint al ’s ochtends wanneer zij eerder opstaat om een gezond havermouttaartje te bakken. Deze passie voor vitaliteit sluit goed aan bij haar functie als vitaliteitspecialist. Daarnaast studeert ze levenslooppsychologie aan de open universiteit.

Eigenschappen

Gedreven, zorgzaam en organisatorisch.

Bij IVVO

Als vitaliteitsspecialist is Laurina werkzaam op verschillende gebieden. Ze houdt zich onder andere bezig met Sales, relatiebeheer en marketing. Daarnaast is zij bij onze opdrachtgevers bezig.

Ambitie en waarden

De ambitie van Laurina is om vitaliteit structureel op de kaart te zetten binnen bedrijven. Vitale mensen voelen zich gelukkiger en energieker en daar levert zij graag een bijdrage aan. Dit alles doet zij vanuit de waarden persoonlijke aandacht, resultaatgericht, eerlijkheid en vrijheid. Ze gelooft dat persoonlijke aandacht en maatwerk leiden tot resultaat. Daarnaast is eerlijkheid belangrijk, zowel vanuit de medewerker door te benoemen wat hij vindt, maar ook vanuit de coach door de medewerker een spiegel voor te kunnen houden. Ten slotte moet de medewerker de ruimte krijgen om te werken aan vitaliteit op zijn eigen manier.

Waarom IVVO?

“Vitaliteit is voor iedereen anders. Daarom staat bij Instituut voor Vitaal Ondernemen maatwerk en persoonlijke aandacht centraal. Verder gaat IVVO voor de waarborging van vitaliteit binnen de organisatie. In mijn ogen zijn dit belangrijke randvoorwaarden voor een goed vitaliteitsprogramma.”

Lees hier de blog van Laurina over het waarmaken van dromen! Of over het maken van je gezondheidsdoelstellingen!

Terug naar Ons team