Lisa Koning

Lisa Koning

Vitaliteitscoach

"Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn. is wat je doet!"

Achtergrond

Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Lisa Koning zich de laatste drie jaar gespecialiseerd als Vitaliteitscoach. Voor haar was dit een logische keuze gezien haar passie voor sporten, bewegen en alles wat met een vitale leefstijl te maken heeft.
Ze krijgt veel energie van het begeleiden van mensen op weg naar een fitte en vitale leefstijl. Lisa is van mening dat vitale mensen het verschil maken. Zij staan met plezier in het leven, verbeteren zichzelf iedere dag en bovendien zijn zij productief en gepassioneerd. Daar draagt Lisa graag aan bij als Vitaliteitscoach bij IVVO.
In haar vrije tijd beoefent ze Bikram Yoga, wat haar fysiek én mentaal fit en gefocust houdt.

Eigenschappen

Lisa is enorm gepassioneerd in wat zij doet. Zij heeft 100% commitment om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van mensen. Andere mensen omschrijven haar als een open, oprecht en positief ingesteld persoon.

Bij IVVO

Als Vitaliteitscoach bij IVVO maakt zij vitaliteit praktisch, makkelijk en persoonlijk. Door haar integrale aanpak, waarbij ze coacht op fysiek, mentaal en emotioneel vlak, werkt ze niet alleen aan de symptomen, maar juist ook aan de onderliggende oorzaken.
Doe jij in je leven wat je écht belangrijk vindt? Lisa komt direct tot de kern zonder er omheen te draaien en/of je kostbare tijd te verspillen. Zij is de spiegel om eens goed te kijken naar jezelf.

Ambitie & Waarden

Haar ambitie is om mensen doel- en resultaatgericht te coachen naar een structureel fitte en gezonde leefstijl. Ze zorgt ervoor dat mensen effectief zijn in hun leven en toekomen aan de dingen die echt belangrijk voor hen zijn.

Waarom IVVO

De praktische en integrale aanpak van IVVO past goed bij Lisa. Samen met IVVO wil ze een bijdrage leveren aan meer vitaliteit op de werkvloer.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf en anderen te halen. Ik geniet van de uitdaging om tot de kern te komen en om te ontdekken wat individuen echt beweegt. Ik coach en adviseer in het veranderen van gedrag en het benutten van volledig potentieel. Daarvoor gebruik ik mijn jarenlange ervaring in sport en bedrijfsleven. In mijn werk maak ik onder andere gebruik van systeemdenken, positieve psychologie, Acceptance & Commitment Therapy en mindfulness.

Terug naar Ons team