Maarten Veldkamp

Maarten Veldkamp

Accountmanager

Achtergrond

In 2012 studeerde Maarten Veldkamp af in communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens zijn studie werkte hij anderhalf jaar in de buitendienst als accountmanager en specialiseerde zich daar in sales en relatiebeheer. Na zijn studie werkte hij 6 jaar binnen commerciële functies in hetzelfde bedrijf en beklom hij de ladder tot senior accountmanager. Na 6 jaar werken besloot hij het over een andere boeg te gooien en wilde een nieuwe uitdaging wat aansloot bij zijn passie namelijk sport, gezondheid en vitaliteit. In zowel het zakelijke als zijn privé leven daagt Maarten zichzelf continu uit. Zo hoopt hij dit jaar meerdere malen de Alpe d’Huzes te beklimmen.

Eigenschappen

Enthousiast, energiek en sportief

Bij IVVO

Maarten is sinds 2020 aan de slag gegaan als accountmanager bij IVVO. De afgelopen jaren heeft IVVO met succes al meerdere vitaliteitsprogramma’s uitgerold door heel Nederland. Hierin willen we groeien. Maarten legt hiervoor contacten, bouwt relaties op, brengt behoeftes in kaart en vertaalt deze naar de vitaliteitsprogramma’s.

Ambitie & waarden

“Mijn ambitie is om mij nog meer te ontwikkelen op het gebied van vitaliteit. In een steeds gehaastere maatschappij is het belangrijk bewust te worden op vitaal gebied, en te zorgen dat je gezond door het leven gaat. De constante informatiestroom via sociale media kan de druk hoog opleggen. In mijn dagelijkse leven hecht ik hier veel waarde aan. Ik hoop dit met veel enthousiasme en positiviteit op anderen over te brengen.”

Waarom IVVO?

“Ik wil ‘s avonds thuiskomen met het idee dat ik een positieve bijdrage heb geleverd. Niet alleen vanuit een commercieel perspectief, maar ook vanuit een menselijk perspectief. IVVO geeft mij de gelegenheid om mij commercieel verder te ontwikkelen. Daadwerkelijk iets voor iemand of een organisatie te kunnen betekenen geeft mij een goed gevoel. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om je goed te voelen en hoe beweging, voeding en mentale kracht hier een groot aandeel in hebben.”

Terug naar Ons team