Majella Imberg

Majella Imberg

Trainer / Vitaliteitscoach / Strategisch Vitaliteitsmanagement

"Je lichaam, geest en ziel zijn afhankelijk van hoe je ze behandelt. Dit betekent dat hoe beter de voeding, beweging, liefde en aandacht die je jezelf geeft, hoe beter de resultaten en het gebruik van je lichaam zullen zijn. Alles wat je er in stopt, heeft effect op alle andere terreinen."

Achtergrond

Mensen laten worden wie ze echt zijn. Zodat ze het hoogst haalbare uit hun leven halen. Dat is mijn passie. Ik streef daarbij niet naar tevreden mensen, maar naar vitale en blije mensen.

Meer dan vijftien jaar geleden begon ik als (fitness)trainer en coach. Al snel specialiseerde ik me in vitaliteit, leefstijl, bewegen en voeding. Vanuit het motto: ‘alles wat je er in stopt, heeft effect op alle andere terreinen’, kijk ik naar de mens als geheel.

Eigenschappen 

Ik ben mij bewust van de motieven en gevoelens van andere mensen. Hierdoor kan ik mij moeiteloos aanpassen aan verschillende (sociale) situaties en ben daardoor in staat om anderen snel op hun gemak te stellen.

Authentiek, enthousiast, energiek en levenslustig.

Bij IVVO

Vanuit haar overtuiging dat iedereen zelf de instrumenten in handen heeft om een blij en vitaal mens te worden, schrijft Majella workshops voor IVVO en geeft deze workshops op locatie waarmee ze bijdraagt aan het vitaliseren van hele teams.

‘De grootste beloning voor mij is als mensen groeien door de handvatten die ik ze aanreik, zodat ze meer uit het leven kunnen halen’.

Ambitie & Waarden

Ambitie – om mensen de handvatten aan te reiken zodat ze meer uit het leven kunnen halen.

Waarden – het gaat om balans en volhouden. Liefst voor de rest van je leven.

Waarom IVVO

Majella wil graag meer mensen bereiken naast de cliënten in haar eigen praktijk. Door de samenwerking met IVVO krijgt zij een podium aangereikt waarbij ze en meer mensen bereikt en ook in het bedrijfsleven haar steentje kan bijdragen.

Terug naar Ons team