Marc van Wersch

Marc van Wersch

Partner

‘Dingen die bij je horen, kosten geen energie’

Na zijn afronding aan de Hoge Hotelschool heeft Marc tien jaar management ervaring opgedaan in diverse hotels. Zijn specialisme op organiseren, projectmanagement en hospitality heeft hij voortgezet als operationeel manager in de zakelijke facilitaire dienstverlening. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld op de gebieden voeding en beweging. Als partner van IVVO is Marc de organisatorische spil in het web. Hij combineert zijn commerciële kant met zijn projectmanagement talent en zorgt daardoor voor een soepele uitrol van de vitaliteitsprogramma’s.

Eigenschappen

Doorzetter, gestructureerd en positief ingesteld.

Bij IVVO

Als partner van IVVO is Marc betrokken bij het gehele spectrum aan vitaliteitsactiviteiten. Zijn dagelijkse focus ligt vooral op het organiseren van de verschillende disciplines van IVVO en het plannen en organiseren van alle projecten.

Ambitie & waarden

Marc vindt het belangrijk om keuzes te maken en vooral de dingen te doen waar je energie van krijgt. Daarbij zijn eerlijkheid & openheid voor hem belangrijke uitgangspunten. De ambitie om IVVO op te bouwen gaat samen met zijn sportieve ambities in de triatlon / marathon en het geluk van zijn drie dames thuis.

Waarom IVVO

Een prachtige kans om vanuit eigen ambities op het gebied van ondernemen, beweging en voeding een bijdrage te leveren aan de positieve energie van anderen.

Terug naar Ons team