Marielle Hoogenbosch

Marielle Hoogenbosch

Vitaliteitscoach

“Don’t be afraid to try something different!”
Je kunt namelijk meer dan je denkt (en dan nog een beetje meer…)

Achtergrond

Na vele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Vitaliteitscoach Marielle Hoogenbosch zich de laatste 4 jaar gespecialiseerd als Vitaliteitscoach en Integraal masseur. Een logische keuze gezien haar liefde voor alles wat met gezonde leefstijl te maken heeft, sporten en begeleiden van mensen. Naast haar werkzaamheden voor IVVO begeleidt ze mensen in haar eigen praktijk naar een gezonde leefstijl en positief zelfbeeld. Ze hanteert daarbij een meerdimensionale visie; lekker in je vel zitten omvat veel meer dan een gezond eet- en beweegpatroon. Dat gaat ook over ontspanning, dingen doen die je leuk vindt, persoonlijke ontwikkeling en positief naar jezelf kijken.

Marielle wil mensen mentaal en fysiek in beweging brengen en gelooft vooral in de kracht van het maken van eigen keuzes. Ze gaat daarbij niet voor kortetermijnoplossingen zoals diëten. Veel mensen denken nog steeds dat het bereiken van een gezonde leefstijl en eigenlijk het bereiken van welk doel dan ook, een kwestie is van slaafs volgen van voorschriften. Uit haar eigen ervaring en door wat ze ziet in de praktijk weet ze dat dat niet zo werkt. Gedrag veranderen heeft tijd nodig.  Dat gaat in kleine stapjes.

Eigenschappen

Energiek, empathisch, spiegelend, ondernemend, doorzetter, open minded. Daarnaast houdt ze van sporten en koken. Deze eigenschappen komen tot uiting in haar begeleiding. Voor Marielle is iedere persoon interessant door zijn of haar unieke verhaal.

Bij IVVO

Als vitaliteitscoach is Marielle namens IVVO wekelijks aanwezig op de werkvloer en is daar de vraagbaak en motivator omtrent allerlei zaken die met vitaliteit te maken hebben. Daarnaast geeft ze workshops en bootcamptrainingen.

Ambitie & Waarden

Leef je leven vanuit je eigen ambitie, wens of behoefte! Dat geeft enorm veel energie. Vaak worden we beheerst door oude patronen en opvattingen van de buitenwereld. Hierdoor raken onze eigen ambities ondergesneeuwd. Door deze eerst van je af te schudden wordt het daarna makkelijker om te kiezen.

Waarom IVVO

Marielle vindt het een mooie uitdaging om naast het begeleiden van cliënten in haar eigen praktijk ook een bijdrage te kunnen leveren aan meer vitaliteit op de werkvloer.

Lees de blog van Marielle over de herfstdip! Of over het verslaan van de Sugerdip.

Terug naar Ons team