Paul Rijnierse

Paul Rijnierse

Trainer / Vitaliteitscoach / Strategisch Vitaliteitsmanagement

‘It’s not about the shit, it’s how you deal with it!’

Achtergrond

Na een loopbaan als restaurantmanager maakte Paul in 1998 de overstap naar de fitness en leefstijlbranche als healthclubmanager, healthclubeigenaar, en later ook als trainer/coach/docent (FysioPhysics). In 2010 verbreedde hij zijn expertise naar vitaliteitscoaching, vitaliteitstherapie en vitaliteitsmanagement (Chivo). De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren en kundig specialist op het gebied van solide onderbouwd en effectief vitaliteitsmanagement voor organisatie. Daarbij is hij bestuurslid van de beroepsorganisatie voor vitaliteitsprofessionals (BOvV).

Eigenschappen

Oplossingsgericht, verbindend, pragmatisch, sociaal en altijd in beweging

Bij IVVO

In 2017 kwam hij in contact met IVVO. Er was direct een klik, zowel persoonlijk als professioneel. De samenwerking kende een vliegende start. Zijn focus ligt op Strategisch Vitaliteitsmanagement, Vitaal Leiderschap en Stressmanagement. Hij adviseert de klant, ontwikkelt programma’s op maat en voert deze ook uit in de praktijk.

Ambitie en waarden

Zijn ambitie is het creëren van een sterk platform van vitaliteitsprofessionals die mensen en organisaties helpen met meer zingeving, voldoening, duurzaamheid en resultaat te leven en werken. Ethiek en integriteit zijn waarden die hij hoog in het vaandel draagt en die aan de basis staan aan al zijn keuzes en acties.

Waarom IVVO

Visie en lef, openstaan en veranderingsbereidheid zijn een zeldzame combinatie die hij terugvindt in de samenwerking met IVVO. Het zijn voorwaarden om zelf en samen te blijven groeien en ontwikkelen.

Terug naar Ons team