Paul Zwama

Paul Zwama

Partner

"Logic will take you from A to B, imagination will take you everywhere" - Albert Einstein

Achtergrond van Paul Zwama

Paul studeerde af in HRM aan de Cal State University Fresno in 2012 en schreef zijn scriptie over de motivatie van werknemers om deel te nemen aan vitaliteitsprogramma’s. Paul werkte vervolgens een jaar in Californië als General Manager voor Panda Express. Bij zijn terugkeer in Nederland startte hij zijn professionele carrière als marathonloper, maar daarin miste hij al snel de intellectuele uitdaging. Hij startte een bedrijf dat gespecialiseerd is in vitaliteitsprogramma’s, gericht op de gezondheid van werknemers, zowel mentaal als fysiek. Hij ging in 2014 aan de slag als Vitaliteitscoach bij Solid Professionals, waar hij presentaties, bootcamps, trainingen en persoonlijk advies geeft. 2016 is het jaar waarin hij als drijvende kracht aan de slag is gegaan als directeur van IVVO, Instituut voor Vitaal Ondernemen.

Eigenschappen

Enthousiasme, authenticiteit, goed in het inspireren van zijn omgeving.

Wat Paul Zwama bij IVVO doet

Paul is in 2013 aan de slag gegaan als zelfstandig vitaliteitscoach en heeft drie jaar onderzoek gedaan naar een succesvol all-in vitaliteitsconcept. Hij is van mening dat succes samen bereikt wordt en daarom heeft hij in 2016 IVVO opgericht met een samenwerkingsverband tussen vijf ondernemers. Paul is één van de partners van IVVO.

Ambitie & waarden

Geluk en plezier vindt Paul ontzettend belangrijk in het leven. Hij laat zich niet beperken: als hij ergens in gelooft, dan weet hij ook dat het mogelijk is. De ambitie van Paul is om de komende jaren alles uit zijn hardloopcarrière te halen, waarvan hij hoopt dat dit eindigt met een deelname aan de Olympische marathon van Tokio in 2020. Met zijn enorme passie, sterke visie en commitment, is Paul vastbesloten zijn droom na te jagen. Met IVVO heeft Paul ook een duidelijk doel: andere bedrijven stimuleren een vitaliteitsprogramma in te zetten voor haar werknemers, om zo gezondheid en vitaliteit op de werkvloer te brengen!

Waarom IVVO

“Ik wil continu bezig zijn met iets waar ik plezier aan beleef en waar ik passie voor heb. Enerzijds is dit hardlopen, anderzijds is dit vitaliteit. Als ik iedere dag kan hardlopen en aan de slag kan gaan met de gezondheid van werknemers ben ik een gelukkig mens. Ik realiseer mij hoe cliché dit klinkt, maar dat is wel de reden dat ik partner ben bij IVVO.”

Terug naar Ons team