Rosa Vroegindeweij

Rosa Vroegindeweij

Corporate Recruiter (The Hup)

“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.” – Martin Luther King

Achtergrond

Rosa is opgegroeid in de Bilt, waar zij na haar havo haar HRM diploma heeft behaald. Na verschillende stages binnen grote corporaties is zij via via bij Solid Professionals terecht gekomen. Hier voelde zij zich gelijk thuis en ze kon hier haar ambities waarmaken. Maar… eerst wilde zij graag reizen. Met een enkeltje naar Bali vertrok zij en na een half jaartje door Azië te hebben getrokken was zij klaar om binnen The Hup verder aan de slag te gaan.

Eigenschappen

Rosa is enthousiast, spontaan, oprecht, nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs.

Binnen IVVO

Rosa Vroegindeweij is Corporate Recruiter bij the Hup en werkt hard aan het helpen groeien van the Hup. ‘Dit doe ik door goed te luisteren naar de ambities van onze toekomstige collega’s. Ik vind het belangrijk dat kandidaten zich op hun gemak voelen tijdens een gesprek. Zo kan ik zien of iemand past bij onze cultuur en kijken bij welk onderdeel iemand zijn kwaliteiten en ambities het best tot zijn recht komen. Het is voor mij pas echt geslaagd als een nieuwe collega het onderdeel naar een hoger niveau kan tillen en daarbij ook zelf blijft groeien.’

Daarnaast werkt ze hard aan top werkgeverschap en employer branding van The Hup. Dat doet ze door zich in te zetten in het Great Place To Work team. ‘Hier ben ik actief bezig met het realiseren van onze visie ‘van werken moet je blij worden’. Waar ligt de behoefte van onze collega’s, waar valt nog winst te behalen en wat doen we al goed en moeten we vooral zo blijven doen!’

Ambities en waarden

Behandel een anders zoals jij zelf behandeld wil worden. Besteed aandacht en liefde aan wat jou gelukkig maakt en probeer jezelf daar keer op keer in te overtreffen.

Waarom IVVO?

Waarom niet? Het is een informele, ambitieuze, jonge en sportieve organisatie waarin je wordt aangemoedigd het beste uit jezelf te halen en jezelf te kunnen zijn. De cultuur sluit aan bij mijn normen en waarden en daarom voel ik mij bevoorrecht hier te mogen werken.

Wil je met mij in gesprek of ik jou aan de leukste baan kan helpen binnen the Hup? Of heb je behoefte aan nog iets meer informatie over werken bij the Hup?

Stuur een email, bel 030 -711 5778 of stuur me een bericht via LinkedIn!

The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals, bestaande uit diverse bedrijfsonderdelen die allemaal vanuit dezelfde basis zijn ontstaan: De overtuiging dat je van je werk blij moet worden! Dit geldt voor iedereen die bij ons werkt, maar zeker ook voor de klanten, opdrachtgevers en stakeholders met wie we werken. Mensen die plezier hebben in hun werk presteren beter en zorgen voor een betere oplossing en geven een beter advies. Kortom, een blije klant.

Wij houden van ondernemen en daarom zijn in de loop der jaren diverse bedrijven ontstaan binnen The Hup:

  • Solid Professionals (Finance & Risk)
  • Hermes | Partners (Data & Development)
  • DNFS – De Nederlandse Farmaceutische Support (Farmacie)
  • IVVO – Instituut Voor Vitaal Ondernemen (Vitaliteit)
  • Amsterdam Data Collective

Terug naar Ons team