Saskia van Wessel

Saskia van Wessel

Trainer

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg en dat heb je al."

Achtergrond

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft Saskia van Wessel in 2006 besloten een lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden: op een intensieve manier mensen begeleiden die hun toekomst actief willen beïnvloeden vanuit een eigen praktijk. Om dit doel te bereiken heeft Saskia de vierjarige opleiding Integratieve Psychotherapie gevolgd. In de loop der jaren werd Saskia gegrepen door de wondere wereld van slaap. In 2014 heeft zij zich aangesloten bij het landelijke netwerk van Saraja Slaapcursus en zich ontwikkeld tot professioneel Saraja Slaapcoach.

Naast haar werkzaamheden als Saraja Slaapcoach begeleid Saskia vanuit haar praktijk Life@Balance mensen in hun zoektocht naar persoonlijke en professionele groei en werkt zij als POH GGZ bij diverse huisartsen.

Eigenschappen

Enthousiast, gedreven, no-nonsense en mensgericht.

Bij IVVO

Als Saraja Slaapcoach verzorgt Saskia voor IVVO workshops op het gebied van ‘Slaap & Vitaliteit’.

Ambitie & Waarden

Als slaapcoach wil Saskia bewustwording creëren rondom het belang van een gezonde nachtrust. Dit thema krijgt niet altijd de aandacht die het verdient en daar ziet Saskia een rol voor zichzelf weggelegd. Noem het een ambassadeur van slaap. De begeleiding van workshops en individuele trajecten doet ze op een nieuwsgierige, respectvolle en open wijze, waarbij ze gelooft in een gezonde dosis humor.

In haar vrije tijd geniet Saskia van haar gezin, vrienden en familie. Tennis, hockey en hardlopen houden haar fit, ze gaat graag de natuur in met haar vrolijke en ondernemende tweeling van 8 jaar en ze geniet enorm van een goed boek.

Waarom IVVO

Saskia is ervan overtuigd dat een goede nachtrust één van de basis ingrediënten is om vitaal te kunnen leven en werken. Slaapproblemen raken namelijk het energieniveau, de veerkracht en de weerstand van mensen. IVVO staat voor veerkracht en vitaliteit. En deelt de visie dat verschillende elementen ten grondslag liggen aan vitaliteit, waaronder beweging, voeding, mentale kracht en slaap. De samenwerking met IVVO voelt dan ook als niet meer dan logisch en juist.

Terug naar Ons team