Tanja van Bemmel

Tanja van Bemmel

Toegepast psycholoog en strategisch vitaliteitsmanager

‘Door effectief leiding te geven en succesvol samen te werken kunnen topprestaties geleverd worden!’

Achtergrond

Na mijn studie Toegepaste Psychologie kreeg ik de kans om bij een evenementenlocatie leiding te geven aan het team op kantoor. Een mooie uitdaging waarin ik merkte dat leiding geven en samenwerken niet alleen gaat om aansturen en taken uitvoeren. Leiding geven gaat over motiveren, coördineren en faciliteren. Samenwerken gaat om krachten bundelen en elkaar versterken. Met elkaar kun je tot topprestaties komen!

Ik verdiepte mijn kennis over gedrag, leiding geven en samenwerken met de opleiding tot Strategisch Vitaliteitsmanager. Deze kennis en mijn ervaring als leidinggevende zet ik in om het leveren van topprestaties mogelijk te maken voor alle leiders én teams.

Eigenschappen

Anderen omschrijven mij als creatief, nieuwsgierig en enthousiast. Ik ben er goed in de zin van de onzin te onderscheiden en kan overzicht creëren in de chaos.

Bij IVVO

Samen met IVVO bereik ik teams en begeleid ik hen naar duurzaam succes. Ik geef trainingen aan leidinggevenden en teams. Daarnaast coach ik mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen. Mijn specialisme zit met name in het trainen van teams naar een succesvolle samenwerking. Leiderschap speelt hierbij een cruciale rol.

Ambitie en waarden

Het is mijn ambitie ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk leiders en teams topprestaties kunnen leveren doordat zij hun eigen én elkaars kwaliteiten gebruiken. Dit doe ik vanuit oprechte interesse in anderen en op een zo open en eerlijk mogelijke manier.

Waarom IVVO

De drive om met IVVO samen te werken komt vanuit de mensgerichte aanpak die ons beiden past. Wij bundelen onze krachten om elkaar én anderen succesvoller te maken.

Terug naar Ons team