Over IVVO

Vitaliteit leeft bij ons. Je zou kunnen zeggen dat het in ons DNA zit. De oprichters van Instituut voor Vitaal Ondernemen (IVVO) hebben compleet verschillende achtergronden. Juist daarom is de basis van het bedrijf vanaf de start compleet. Samen werken we aan ons motto: “Werkend Nederland gelukkig maken“.

Initiatiefnemer IVVO

Initiatiefnemer van IVVO is Paul Zwama, Nederlands Kampioen Marathon 2014 en vitaliteitscoach. Nog altijd is Paul bezig met zijn topsportcarrière. In 2016 is IVVO officieel van start gegaan in samenwerking met directeur Marc van Wersch en Solid Professionals.

Marc van Wersch, partner en vitaliteitscoach

Hoe werkt het vitaliteitsprogramma van IVVO?

IVVO rolt in heel Nederland vitaliteitsprogramma’s uit. Onze identiteit wordt gevormd door de mensen die voor en met ons werken. Juist daarom besteden we veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze mensen. IVVO kan alleen succesvol zijn als onze mensen succesvol en gelukkig zijn. Dat staat bij ons aan de basis.

We willen natuurlijk zelf het voorbeeld zijn op gebied van vitaliteit als beste werkgever in onze branche. We stralen uit wat we verkopen! Dit realiseren wij door onze programma’s zelf twaalf maanden per jaar toe te passen. We meten de effectiviteit van het programma. Onze werkwijze en focus ligt op voldoende beweging en vrije tijd. Ook gezonde voeding, mentale begeleiding, teamwork, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor elkaar staan centraal.

Daarnaast helpen we organisaties ook met het afnemen van de wettelijk verplichte Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of het geven van een of meerdere workshops op locatie.

Met wie werkt IVVO?

Instituut Voor Vitaal Ondernemen werkt met allemaal enthousiaste mensen. Topsporters, een voedingsdeskundige, een beweegspecialist, vitaliteitscoaches en een (bedrijfs)fysiotherapeut. Benieuwd naar het team van IVVO?

Bekijk ons team

Benieuwd geworden naar wat we doen?

Benieuwd geworden naar ons verhaal en wil je meer weten over hoe we jouw onderneming vitaler kunnen maken?
Heb je interesse om eens verder te praten over een PMO/Fitcheck bij jouw medewerkers. Je kan altijd contact met ons opnemen voor vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 030-2074087.

Neem direct contact op!