Over Instituut Voor Vitaal Ondernemen

Instituut Voor Vitaal Ondernemen (IVVO) biedt vitaliteitsprogramma’s om de veerkracht van mensen te vergroten. Dit doen wij met een praktische en energieke aanpak gebaseerd op een meetbaar resultaat. Zo vergroten we de human performance van organisaties.

Psychisch verzuim blijft groeien door de toenemende druk en prikkels. Werknemers krijgen veel veranderingen te voorduren. De een is hier weerbaarder voor dan de ander. Door te werken aan de veerkracht van medewerkers zien wij dat verzuim afneemt en zij veel meer energie hebben in wat zij doen.

Bij IVVO maken we organisaties en hun medewerkers veerkrachtiger. Dit vraagt vaak om een verandering binnen de organisatie, maar ook van de medewerkers zelf. We zorgen voor een laagdrempelig, energiek en praktisch vitaliteitsprogramma ingericht vanuit onze pijlers beweging, voeding en mentale kracht. Door gerichte metingen gedurende het traject, maken we ook het resultaat voor de organisatie inzichtelijk. Zo realiseren we oplossingen voordat er zich überhaupt problemen voordoen.

Op het gebied van vitaliteit werken wij in 3 fases: analyse, ontwerp en actie. Alles fases zijn los beschikbaar. Wanneer je een geheel traject afneemt doorloop je alles.

Naast complete vitaliteitstrajecten biedt Instituut Voor Vitaal Ondernemen ook losse cursussen en workshops. Zo kun je kennismaken met IVVO maar ook gehoor geven aan een specifieke vraag binnen het bedrijf. We denken graag met je mee voor een passend vitaliteitsontwerp voor jouw bedrijf.

We zijn benieuwd naar jouw vraagstuk!

Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel Marc of Maarten. Zij gaan graag met je in gesprek.

Marc van Wersch

marcvanwersch@ivvo.nl
tel: 030 – 207 40 87

Maarten Veldkamp

maartenveldkamp@ivvo.nl
tel: 030- 207 40 87