Topsportmentaliteit

Werken begint steeds meer op topsport te lijken. Juist daarom is het noodzakelijk om werknemers ook te behandelen als topsporters. Hoe kan het dat Arjen Robben binnen een week weer op het veld stond na een scheurtje in een hamstring? Doordat hij de juiste begeleiding kreeg!

Topsport vraagt om begeleiding op vitaliteit

IVVO zorgt ervoor dat jouw werknemers ook de juiste begeleiding krijgen op het gebied van beweging, voeding en mentale kracht. De essentie van ons vitaliteitsprogramma is gebaseerd op onze structurele aanwezigheid op de werkvloer (boots on the ground principe). Hierbij maken wij gebruik van de inzet van aanstormend talent en voormalig topsporters.

Inspiratie en motivatie door topsporters

IVVO kiest bewust voor de inzet van topsporters en toppers in hun vakgebieden. In zijn samenwerking wil IVVO een bijdrage leveren om de maatschappelijke carrière van topsporters, zowel voor, tijdens als na de actieve sportcarrière vorm te geven. In de optiek van IVVO zijn topsporters in staat te inspireren en te motiveren. Bovendien zijn ze doelgericht en hebben ze een groot doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen kunnen zij overbrengen op medewerkers.

Wil je meer weten over de werkwijze van het Instituut voor Vitaal Ondernemen?

Bekijk onze werkwijze

Neem gerust eens contact met ons op!