Een positief 2017, voor jou van IVVO: wie wint deze workshop?

23-12-16 / Marc van Wersch

Januari is traditiegetrouw de “knalmaand” voor diëtisten en sportscholen. Uit onderzoek is gebleken dat januari de slechtste maand is om een verandering aan je levenspatroon aan te brengen. Mensen zien in gedachte een fitte “zelf” en denken positief bij hun uitspraken; de realiteit blijkt vaak lastiger. Bij het Instituut Voor Vitaal Ondernemen werken we graag aan blijvende verandering.

Focus

Toch begrijpen we dat veel mensen beginnen met goede voornemens. Januari is immers een moment dat veel vrienden en collega’s ook beginnen met een levensaanpassing. Gedeelde smart is halve smart. Goede voornemens moeten als basis hebben dat ze haalbaar zijn. Het  is fijn om het gevoel te hebben dat je het bij voorbaat WEL gaat halen! In plaats van een concreet doel vinden wij het mooi om te werken aan de persoon die je wilt zijn. Probeer niet in één keer je leven te veranderen. Focus je liever op de kleinste gewoonten die de grootste verandering in je leven kunnen aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan; meer geluk, meer succes, meer liefde, meer gezondheid of meer vrijheid.

Win workshop

Dus  om het jaar écht goed te starten geven wij aan één bedrijf de workshop ‘de kracht van positief denken’ weg. Natuurlijk niet in januari, maar in februari. Dit is jouw kans om jezelf en je collega’s de energie-boost van het jaar te geven en deze vast te houden. Paul Zwama brengt jullie letterlijk en figuurlijk in beweging. Positief denken maakt je leven makkelijker, je bent bovendien een stuk gelukkiger, minder vatbaar voor stress en je krijgt meer energie. Hoe klinkt dát als goed voornemen?

Reageer

Laat ons voor 10 januari weten via LinkedIn, Facebook of vitaal@ivvo.nl waarom jij jouw collega’s een positieve start van het jaar gunt! Wie weet komen wij begin februari bij jullie langs voor een workshop ‘de kracht van positief denken’ en realiseren jullie samen een blijvende verandering in 2017!

Voor nu een hele fijne dagen gewenst en tot in 2017

Marc van Wersch

Deel:

Terug naar nieuws