Vitaliteitsdag Pathé: inspiratie en bewustwording

26-06-18 / Marc van Wersch

In de schitterende ambiance van Pathé Utrecht Leidsche Rijn ontvingen we afgelopen dinsdag 12 juni samen met Bedrijfsfitnessonline zo’n zestig senior medewerkers van Pathé voor een Vitaliteitsdag; een dag vol inspiratie en vitaliteit.

Doel van deze dag was om met elkaar een eerste stap te zetten in de bewustwording en inspiratie van de Pathé collega’s op het thema vitaliteit. Hoe blijf je energiek zodat je ook op latere leeftijd werk in volle fysieke en mentale fitheid kunt blijven doen? Daarnaast hebben we samen onderzocht waar de behoefte zit op ondersteuning op dit thema in de toekomst. Hiermee kan Pathé samen met deze groep medewerkers een stap zetten naar nog meer arbeidsjaren vol fitheid en energie.

Een greep uit deze vitaliteitsdag?

  • Miniworkshops (Gezonde snack, boksen, ontspanning & energie)
  • Stoelmassage
  • Fitcheck
  • Oog- & gehoor metingen
  • Inspiratiesessies
  • Wereldcafé Vitaliteit (borrelpraat met resultaat)

Instituut Voor Vitaal Ondernemen was met zeven trainers en coaches aanwezig om een energieke bijdrage te leveren aan deze Vitaliteitsdag. Willen jullie ook een eerste stap zetten met het thema vitaliteit? Wil je jouw collega’s inspireren en ben je tegelijkertijd op zoek naar een dag vol plezier met collega’s? Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Reacties van medewerkers:

 ‘Wat een superleuke Vitaliteitsdag, voor herhaling vatbaar…….’

‘Herinner je gisteren, droom over morgen en leef vandaag…’

‘Ik realiseer me nu pas dat ik best veel ‘moet’ van mezelf op mijn werk’

‘Erg fijn om me weer bewust te worden van het belang van goede voeding en voldoende beweging’

Deel:

Terug naar nieuws