Webinar – In gesprek met…Ralph Moorman – 23 juni

17-06-20 / Marc van Wersch

Bekijk het webinar terug van dinsdag 23 juni, waar we met Ralph Moorman in gesprek gingen over voeding. Wat is de rol van voeding in hoe jij je voelt? Hoe kun je dat beïnvloeden? Natuurlijk vertalen we dit ook naar organisatie niveau. Hoe kan een organisatie positieve gedragsverandering stimuleren op het gebied van voeding? Kortom hoe lever je als organisatie een bijdrage aan een vitale medewerker? En aan jezelf als vitale leidinggevende? 

Organisaties en leiderschap, daar wordt veel over gesproken, ook nu in deze tijden. Dat gebeurt altijd al, maar in deze tijden van thuiswerken nog meer. In onze serie webinars Leiderschap – In gesprek met… praat ik met diverse personen over hun blik op deze situatie. Wat leren we van deze periode rondom de Corona-maatregelen. Hoe verhoudt het zich tot vroeger en hoe zie we dat in de toekomst. In de webinars Leiderschap – In gesprek met… , hebben mijn gasten diverse achtergronden en altijd een stevige mening en ervaring op het onderwerp. 

Over Ralph Moorman

Ralph Moorman (1976) is ingenieur levensmiddelentechnologie en heeft zich gespecialiseerd in de link tussen voeding en hormonen. Dit houdt in dat Ralph mensen met de meest uiteenlopende (hormonale) klachten kan begeleiden naar een betere gezondheid. Door middel van het veranderen van hun levensstijl, zoals voeding. Bovendien ontwikkelt Ralph samen met producenten gezonde producten in de supermarkten.

Na zijn opleiding levensmiddelentechnologie aan de Universiteit van Wageningen heeft hij jarenlang onderzoek gedaan naar de link van voeding en hormonen. Dit heeft geresulteerd in het uitbrengen van zijn boek ‘‘De hormoonfactor’ in 2019. Hij is professioneel voedingsdeskundige, spreker,docent, auteur en levensmiddelen adviseur.

Ralph zijn missie is om mensen bewuster te laten maken van de ongezonde levensstijl. Deze ongezonde levensstijl leidt tot een hormonale disbalans, wat veel klachten kan veroorzaken. Ralph waarschuwt consumenten en wijst producenten op hun verantwoordelijkheden. Zo adviseert hij bij bedrijven over het belang van een gezonde leefstijl van werknemers. Ook helpt hij levensmiddelenconcerns bij het ontwikkelen van eerlijke alternatieven die passen bij de huidige samenleving en tijdsgeest. Meer weten?

Wil je aanwezig zijn bij dit webinar van Ralp Moorman? Registreer je dan hier

Interesse in Vitaal Leiderschap?

Wil je onze andere webinars terugkijken? Dat kan!

Chi L. Chiu – Marieke Dijkstra  – Rutger Vlaming

Deel:

Terug naar nieuws