Webinar – In gesprek met…Rutger Vlaming – 2 juni

28-05-20 / Marc van Wersch

Bekijk het webinar terug van dinsdag 2 juni, waar we met Rutger Vlaming in gesprek gingen over ondernemerschap. Wat is zijn blik op de ontwikkelingen en hoe je daar als ondernemer in moet staan. Hoe ga je om met je medewerkers, welke (ogenschijnlijk tegenstrijdige) beslissingen neem je. Kijk je naar kansen of zit je bij de pakken neer. Creativiteit, leiderschap en omdenken, het kwam voorbij in het webinar van dinsdag 2 juni 2020. 

Organisaties en leiderschap, daar wordt veel over gesproken, ook nu in deze tijden. Dat gebeurt altijd al, maar in deze tijden van thuiswerken nog meer. In onze serie webinars Leiderschap – In gesprek met… praat ik met diverse personen over hun blik op deze situatie. Wat leren we van deze periode rondom de Corona-maatregelen, hoe verhoudt het zich tot vroeger en hoe zie we dat in de toekomst. In de webinars Leiderschap – In gesprek met… , hebben mijn gasten diverse achtergronden en altijd een stevige mening en ervaring op het onderwerp. 

Over Rutger Vlaming

Rutger Vlaming (1979) is mode-ondernemer en heeft vanaf het moment dat hij van school kwam meerdere bedrijven opgezet. Met zijn huidige bedrijf Suittruck is hij een echte pionier binnen de mode wereld en reist hij als traveling tailor het land door om pakken aan te meten bij mensen thuis of op hun werk. Inmiddels heeft hij patent op een eigen bodyscan tool, werkt hij samen met namen als Arjen Lubach en heeft hij duurzame pakken ontwikkeld. Rutger begon zijn carriere toen hij vanuit het Cios naar de USA verhuisde en daar voetbal summercamps leidde als coach. Na een aantal van deze summercamps besloot hij zijn eerste bedrijf op te zetten die bemiddelde in het werven van Nederlandse voetbalcoaches voor Amerikaanse summercamps.

Met een klein avontuur en omzwerving als acteur, het opzetten van verschillende bedrijven en zijn geluk beproeft te hebben binnen het werkzame leven, besloot Rutger het roer volledig om te gooien en zijn droom na te jagen. Het opzetten van een internationale franchise genaamd suittruck worldwide.

Rutger weet als geen ander dat vitaliteit en eigenschappen als doorzettingsvermogen, motivatie, wilskracht en focus je helpen om je doelen te bereiken. Vooral in een tijd van crisis.

Interesse in Vitaal Leiderschap?

Wil je ook onze andere webinars terugkijken? Dat kan!

Chi L. Chiu – Marieke Dijkstra

Deel:

Terug naar nieuws