Webinar Leiderschap – In gesprek met…Chi L. Chiu 19 mei 2020

13-05-20 / Marc van Wersch

Bekijk het webinar terug van dinsdag 19 mei. Waar we tijdens onze wekelijkse webinar over Vitaal Leiderschap in gesprek met gingen met Chi. L. Chiu, directeur bij Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl. We spraken over wat we van de huidige periode kunnen leren over vitaliteit en welke rol leiderschap in organisatie heeft op vitaliteit.  “Wat is eigenlijk de definitie van vitaliteit en hoe heeft corona hier invloed op?”

Deze en andere vragen lieten we Chi L. Chiu beantwoorden. We nodigen je van harte uit om  het webinar terug te kijken.
Wil jij ook weten wat jouw organisatie kan leren uit de huidige omstandigheden? Bekijk onze website voor meer webinars.

Bekijk hier het webinar terug

Er wordt veel gesproken en geschreven over organisaties en leiderschap. Dat gebeurt altijd al, maar nu wellicht nog meer. In onze serie webinars Leiderschap – In gesprek met… praat ik met diverse personen over hun blik op deze situatie. Wat leren we van deze periode rondom de Corona-maatregelen, hoe verhoudt het zich tot vroeger en hoe zie we dat in de toekomst. In de webinars Leiderschap – In gesprek met… , hebben mijn gasten diverse achtergronden en altijd een stevige mening en ervaring op het onderwerp. 

Over Chi L. Chiu

Chi L. Chiu - gastspreker-webinar-liederschap- vitaliteit-Instituut-voor-vitaal-ondernemenChi L. Chiu is directeur bij Chivo, kennisinstituut vitaliteit & leefstijl. Daarnaast is hij docent en praktiserend vitaliteitscoach en -therapeut.
Echt mensen helpen kan alleen met een solide opleiding, zodat je op verantwoorde wijze beslissingen kunt nemen. Bij Chivo wordt er met de best bewezen technieken gewerkt en altijd gekeken naar de totaalmens, de zogenaamde best-evidence bio psychosociale aanpak. Dat maakt Chivo opleidingen anders. Daar waar anderen losse pijlers hebben, bieden wij een totaal integrale kijk op zaken. De integere wetenschappelijke onderbouwing, de praktische vertaling en goed opgeleide docenten hebben de Chivo opleidingen een hele solide reputatie bezorgd. www.chivo.nl

Deel:

Terug naar nieuws