Webinar – Vitaal Leiderschap dinsdag 28 april 2020 10.30 uur

22-04-20

Wat leren we van de coronacrisis voor onze organisatie? 

Er wordt veel gesproken en geschreven over organisaties en leiderschap. Dat gebeurt altijd al, maar nu wellicht nog meer. Welk effect heeft de coronacrisis, wat betekent dit voor leiderschap en hoe moet je hier dan mee omgaan? Wat kunnen we leren van deze periode en levert het ons daarmee ook iets op? Dit zijn allemaal thema’s die voorbij komen in onze webinars. Op dinsdag 28 april om 10.30 uur, gaan we tijdens onze wekelijkse sessie Vitaal Leiderschap in gesprek met organisatieadviseur Simon van der Veer.  

In het gesprek gaan we in op wat van de huidige tijdsperiode kunnen leren over organisatieveranderingen in het algemeen. Dat vraagt natuurlijk eerst een beeld van wat er op dit moment gebeurt in onze maatschappij en met onszelf en hoe we daar individueel en collectief op reageren.  

Wat kunnen we hiervan leren met betrekking tot ‘normale’ organisatieveranderingen?”

“Het is wellicht ongewoon om het coronavirus als voorbeeld te nemen. Tegelijkertijd is het interessant om te zien hoe we in dit nieuwe normaal onze weg vinden. Nederland is zo een mooi uitvergroot voorbeeld om van te leren voor normale organisaties en hun veranderingen.”

Deze en andere vragen laten we Simon beantwoorden. We nodigen jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn en jouw vragen te stellen. Dus wil jij ook weten wat jouw organisatie kan leren uit de huidige omstandigheden? Registreer je dan hier gratis voor onze webinar: 

Meld je aan voor het webinar op dinsdag 28 april

Over Simon van der Veer

Simon van der Veer (1981) is zelfstandig organisatieadviseur en ondernemer. Hij is opgegroeid bij Deloitte Consulting. In 2010 is hij zijn eigen onderneming gestart en heeft hij een adviesbureau mede opgericht. Vanaf 2016 is hij verder gegaan als zelfstandig organisatieadviseur. Hij helpt opdrachtgevers met de ontwikkeling van strategie, innovatie, organisatie en leiderschap. Naast zijn werk als adviseur is hij actief als spreker en columnist voor o.a. BNR. Ook is hij schrijver van verschillende populaire managementboeken: Animal Firm, We presteerden nog lang en gelukkig, De organisatie draait door en Move before you’re ready.  

Zijn nieuwe boek De Vanzelforganisatie verschijnt binnenkort. Dit wordt zijn magnus opus. Vraag Simon niet om een cultuurprogramma, leiderschapstraject of een zelfsturende agile managementmode uit te rollen. Daar gelooft hij niet in. Hij staat liever zij aan zij met zijn opdrachtgevers met de poten in klei. Samen uitvogelen wat gezien het vraagstuk het beste werkt. Met ‘move before you’re ready’ als filosofie om dan snel de mouwen op te stropen en al doende te leren. Een glazen bol om het succes te voorspellen heeft immers niemand. 

www.simonvanderveer.nl

Deel:

Terug naar nieuws