Werkwijze

Wij  realiseren oplossingen voor vitaliteit van werknemers voordat er zich überhaupt problemen voordoen. Met die mindset leveren wij een bijdrage aan gezond Nederland. We passen binnen IVVO met een duurzaam vitaliteitsmanagementprogramma de beste dingen toe die we om ons heen zien in combinatie met de resultaten van ons eigen onderzoek.

Vitaliteitsprogramma

Alle programma’s die wij aanbieden, worden eerst uitvoerig intern getest. IVVO heeft een game changer in handen door de ontwikkeling van een simpele maar unieke aanpak. Onze programma’s zijn succesvol omdat we enerzijds inzetten op een langdurig vitaliteitstraject en anderzijds motiveren door onze structurele aanwezigheid (boots on the ground) en workshops. Hiermee ligt onze focus op de mens in het bedrijf, waarbij onze programma’s op maat worden gemaakt op basis van jullie specifieke situatie.

Meer over ons vitaliteitsprogramma

Basisprogramma Vitaliteit

Wij werken met een drietal basisprogramma’s. In ieder basisprogramma wordt aandacht besteed aan de drie elementen van vitaliteit: beweging, voeding en mentale kracht. Daarbij maken we vitaliteit meetbaar door de IVVO-vitaliteitsindex, waarmee het succes en het slagen van het programma inzichtelijk wordt gemaakt. Vanuit de basisprogramma’s zijn wij in staat om modulair te bouwen met onze building blocks tot een op maat gemaakt programma passend bij de vraag van onze klanten.

Vitaliteitscoaches

Onze vitaliteitscoaches, kortweg IVVO’s, acteren vanuit twee rollen. Allereerst zijn zij de motivator en vraagbaak van het vitaliteitsprogramma. Door hun (twee)wekelijkse aanwezigheid en benaderbaarheid stimuleren ze medewerkers op een persoonlijke manier om deel te nemen aan het vitaliteitsprogramma. Wanneer zij op de werkvloer aanwezig zijn, kunnen alle individuele vragen van medewerkers op het gebied van vitaliteit op hen afgevuurd worden. Op basis van de bedrijfscultuur kijken wij intern welke IVVO’s het beste bij jouw bedrijf passen.

Bekijk ons team