Werkwijze

Wij  realiseren oplossingen voor vitaliteit van werknemers voordat er zich überhaupt problemen voordoen. Met die mindset leveren wij een bijdrage aan gezond Nederland. Onze werkwijze bestaat uit een duurzaam vitaliteitsprogramma gebaseerd op de dingen die we om ons heen zien in combinatie met de resultaten van ons eigen onderzoek.

Vitaliteitsprogramma

werkwijze-vitaliteitsprogramma-infographic

Alle aangeboden programma’s worden eerst uitvoerig intern getest. IVVO heeft een game changer in handen door de ontwikkeling van een simpele maar unieke aanpak. Onze programma’s zijn succesvol omdat we enerzijds inzetten op een langdurig vitaliteitstraject en anderzijds motiveren door onze structurele aanwezigheid (boots on the ground) en workshops. Hiermee ligt onze focus op de mens in het bedrijf.  Onze programma’s worden daarnaast op maat gemaakt op basis van jullie specifieke situatie.

Meer over ons vitaliteitsprogramma

Basisprogramma Vitaliteit

Onze werkwijze bestaat uit een drietal basisprogramma’s. In ieder basisprogramma wordt aandacht besteed aan de drie elementen van vitaliteit: beweging, voeding en mentale kracht. Daarbij maken we vitaliteit meetbaar door de IVVO-vitaliteitsindex, waarmee het succes en het slagen van het programma inzichtelijk wordt gemaakt. Vanuit de basisprogramma’s zijn wij in staat om modulair te bouwen tot een op maat gemaakt programma passend bij de vraag van onze klanten.

Werkwijze vitaliteitscoaches

Onze vitaliteitscoaches, kortweg IVVO’s, acteren vanuit twee rollen. Allereerst zijn zij de motivator en vraagbaak van het vitaliteitsprogramma. Door hun (twee)wekelijkse aanwezigheid en benaderbaarheid stimuleren ze medewerkers op een persoonlijke manier om deel te nemen aan het vitaliteitsprogramma. Alle individuele vragen van medewerkers op het gebied van vitaliteit kunnen gelijk worden gesteld, omdat onze coaches structureel aanwezig zijn. Op basis van de bedrijfscultuur kijken wij welke IVVO’s het beste bij jouw bedrijf passen.

Bekijk ons team