Vitaliteitscoach

Vitaliteitscoach zet medewerkers in hun kracht

Een vitaliteitscoach heeft als doel om mensen te stimuleren in het creëren van energie. Om te leven. Zowel in hun privéleven als tijdens het werk. Door mensen te motiveren, inspireren en enthousiasmeren om aan de slag te gaan met verschillende factoren die van invloed zijn op hun energie en geluk. De vitaliteitscoaches van IVVO ondersteunen op drie verschillende onderdelen, namelijk Beweging, Voeding & Mentale kracht.

Wat doet onze vitaliteitscoach voor uw organisatie?

Een vitaliteitscoach creëert een bijpassende vitale cultuur en omgeving op werk. Hierdoor gaan medewerkers met energie naar werk én gaan ze ook met energie naar huis. Een vitaliteitscoach helpt daarnaast medewerkers om hun mentale en fysieke gesteldheid te verbeteren en dat ze vanuit hun eigen kracht kunnen werken.

Het zorgt ervoor dat medewerkers:

  • Meer energie hebben
  • Zich lekkerder gaan voelen
  • Daadkrachtiger zijn
  • Flexibeler omgaan met tegenslagen.

Hierdoor kan een organisatie rekenen op een beter resultaat, minder ziekteverzuim en betere onderlinge samenwerkingen.

Een vitaliteitscoach helpt werknemers aan een vitale balans

Door op regelmatige basis werknemers te zien, begeleiden de vitaliteitscoaches van IVVO alle medewerkers met een speciaal op maat gemaakt vitaliteitsprogramma.

Zodat medewerkers:

  • Elke dag energiek zijn
  • Flexibel en veerkrachtig met stress en tegenslagen om gaan
  • Dingen daadwerkelijk gedaan krijgen zonder mentale weerstand

 Lisa-Koning-IVVO“Het is mijn passie om mensen te begeleiden het beste uit zichzelf en anderen te halen. Ik geniet van de uitdaging om tot de kern te komen en om te ontdekken wat individuen echt beweegt. Ik coach en adviseer in het veranderen van gedrag en het benutten van volledig potentieel.” – Lisa Konings

Enthousiast geworden? Neem contact op met ons!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden voor uw organisatie? Bel naar 030-207 40 87 of vul ons contactformulier in:

Neem direct contact op!