Vitaliteitsdag

Over vitaliteitsdagen

Een vitaliteitsdag organiseren voor medewerkers? Instituut Voor Vitaal Ondernemen ondersteunt organisaties graag bij een invulling van een vitaliteitsdag. Onze enthousiaste vitaliteitscoaches creëren tijdens de aangeboden workshops bewustwording op het gebied van beweging, voeding en mentale kracht. Daarnaast bieden ze handvatten aan voor verandering. Zowel op de werkvloer als in het privéleven van werknemers. Op een prettige, informele manier motiveren zij medewerkers om te starten met een gezonde leefstijl.

Waarom een vitaliteitsdag

Bij de invulling van de vitaliteitsdag staat het bevorderen van een gezonde leefstijl voor medewerkers binnen jouw organisatie centraal. Wij creëren samen met jullie bewustwording en inspiratie onder de medewerkers over het thema vitaliteit. We halen ook met elkaar de behoefte van jullie medewerkers. Waar hebben zij in de toekomst ondersteuning bij nodig? Vanzelfsprekend levert de dag ook een bijdrage aan de onderlinge verbinding en teamspirit van de medewerkers.

Wat brengt een vitaliteitsdag jouw organisatie?

Een gezonde leefstijl en plezier staan centraal binnen de invulling van de vitaliteitsdag. Er kan een keuze worden gemaakt uit verschillende workshops, inspiratiesessie en bewegingsactiviteiten. De geselecteerde activiteiten worden in carrouselvorm aangeboden. Dit kan tevens worden gecombineerd met een fitcheck.

Een inspirerende en energieke aftrap in de vorm een spreker of fysieke activiteit zet direct iedereen in de juiste energie. Natuurlijk stemmen we de dag met jullie af op de specifieke omstandigheden.

Hoe een vitaliteitsdag eruit ziet?

  • Inspiratie sessie – (bijv. Dromen & doen)
  • Thema plein Vitaliteit (bijv. stoelmassage, fitcheck)
  • Workshoprondes Beweging, Voeding & Mentale Kracht
  • Wereldcafé Vitaliteit – (Wat hebben jullie nodig)
  • Energieke afsluiter (Bootcamp, bedrijfshaka)

‘Wat een superleuke dag, voor herhaling vatbaar…….’- deelnemer vitaliteitsdag Pathe

Meer weten over een vitaliteitsdag binnen jouw organisatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Instituut Voor Vitaal Ondernemen? Benieuwd wat voor vitaliteitsprogramma wij voor jouw medewerkers kunnen maken tijdens een vitaliteitsdag op locatie? Neem dan contact op met Marc van Wersch en creëer samen met IVVO een inspirerende dag.  Of bel naar: 030- 207 40 87.

Neem direct contact op!