Workshop De kracht van positief denken

.
Mentale kracht als onderdeel van vitaliteitDeelnemers: Maximaal 15 personen per workshop 
Locatie:
 Binnen
Duur: 3 uur, inclusief half uur pauze

Vraag de workshop aan

Het glas is altijd half vol, nietwaar? En ben jij in staat je glas altijd weer bij te vullen?  Deze training stelt je daartoe in staat. Je leert om jezelf in de meest negatieve en onmogelijke situaties te sturen in een positieve richting. Dit is makkelijker dan je denkt. We denken zelfs dat je best een aantal dingen al weet. Jij bepaalt na afloop het succes van de training. Het gaat er namelijk om wat je doet met hetgeen je leert.
Positief denken maakt je leven makkelijker. Je bent bovendien een stuk gelukkiger, minder vatbaar voor stress en je krijgt meer energie. Daarnaast ben je een wandelende inspiratiebron voor de mensen om je heen.

Positiviteit

Om positief te kunnen denken moet je allereerst weten wat positief denken eigenlijk is. Je geest is de drijvende kracht achter je lichaam. Daarom is het ook belangrijk om de geest te vullen met positieve gedachten. Positief denken ontwikkelt hogere emoties zoals moed, liefde en tevredenheid. Deze emoties kunnen stap voor stap negatieve impulsen vervangen, zoals angst, boosheid, jaloezie of ongeduld.

De kracht van je gedachten is ontzettend groot. Gedachten kunnen zelfs ziektes genezen en ze bepalen voor een groot gedeelte wie je bent. Je leert het positieve overal in te zien en daardoor neemt de kwaliteit van je leven toe. Zuivere gedachten, beter zien, beter horen en beter denken. Het mooiste is dat je ontzettend veel invloed kan uitoefenen op het denken en doen van collega’s, vrienden, familieleden en zelfs je leidinggevende.

Enerzijds leer je een aantal verschillende theorieën rondom positief denken, anderzijds ga je direct aan de slag met elkaar door middel van oefeningen, praktijkvoorbeelden en gesprekken. De trainer kan direct met jouw situatie en voorbeelden aan de slag. Als je bereid bent om jezelf kwetsbaar op te stellen, dit zal hij ook doen.

Workshop De kracht van positief denken in de praktijk

Je kunt straks elke situatie voor jezelf constructief analyseren op een positieve manier. Je leert positief denken en positief om te gaan met vrijwel iedere situatie die op je pad komt. Als je begint met hardlopen kun je niet direct een marathon lopen. Je bent dus na de training ook niet direct een expert. Maar iedere expert was ooit een beginner.

De training biedt je de kennis en mogelijkheden om een expert te worden. Je krijgt tevens huiswerk mee naar huis en je kan met een van onze coaches structureel aan de slag gaan met het thema.

Ben je benieuwd geraakt naar deze workshop? Vraag hier de workshop aan.

Bekijk onze andere workshops